Την Πέμπτη 27 Απριλίου το CHEFI διοργανώνει μια ιδιαίτερη και γευστική βραδιά.
Για πρώτη φορά το CHEFI συνεργάζεται με τον βραβευμένο chef Sergio Garrido Cantero από το φημισμένο Costa del Sol και το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, προσφέροντας μια ιδιαίτερη Ισπανική βραδιά.
Μαζί έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό μενού, γιορτάζοντας την Ισπανική γαστρονομία και υπόσχονται μια εμπειρία ανεπανάληπτη.
Ανεπανάληπτη; Περίπου. Διότι η επιτυχία και το sold out της πρώτης βραδιάς φέρνουν μια δεύτερη, εξίσου μοναδική ισπανική βραδιά την Τετάρτη 3 Μαΐου!
ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ - Πέμπτη 27 Απριλίου και Τετάρτη 3 Μαΐου
Βελουτέ αμυγδάλου, πατέ σεράνο, πεπόνι
Τορτίγια πατάτας, jamon iberico, manchego σε κρούστα πάπρικας
Παέλια θαλασσινών, σαφράν, λαχανικά
Χοιρινό iberico, σος πιπεριάς, πουρές φασολιών, σπανάκι
Κρέμα Καταλάνα, πορτοκάλι, κανέλα
30 ευρώ το άτομο
CHEFI The Restaurant
Περικλέους 31, Χαλάνδρι.
Κρατήσεις: 210 68 15 774
[email protected], www.chefi.gr
We have the best food in the world