Τζάκρη: Η ΝΔ συμπράττει σε οργανωμένες επιθέσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζάκρη: Η ΝΔ συμπράττει σε οργανωμένες επιθέσεις

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει στη Νέα Δημοκρατία, την οποία κατηγορεί ότι «έχει σφιχταγκαλιαστεί με τις ακροδεξιές φασιστικές πολιτικές της Χρυσής Αυγής» η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, αναφερόμενη στις αποδοκιμασίες σε βάρος της ίδιας και του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, στα Γιαννιτσά έξω από το Ειρηνοδικείο της πόλης.

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας, και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με τη Χρυσή Αυγή», αναφέρει η βουλευτής.

Τονίζει συγκεκριμένα πως «το show που δόθηκε από μια χούφτα χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά, με επικεφαλής τον πρώην υπεύθυνο οργανωτικού της περιφερειακής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας, Ηλία Πλιόγκα, καταδεικνύει την πολιτική υποκρισία της ΝΔ, που στα λόγια υποστηρίζει τον πολιτικό φιλελευθερισμό, ενώ στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής έχει σφιχταγκαλιαστεί με τις ακροδεξιές φασιστικές πολιτικές της Χρυσής Αυγής».

Κοντονής: Φασίστες και χιτλερικοί αυτοί που με αποδοκίμασαν

«Φασίστες» και «χιτλερικούς» που βρέθηκαν στα Γιαννιτσά, χαρακτήρισε εκείνους που νωρίτερα τον αποδοκίμασαν, ο υπουργός Δικαιοσύνης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Αναφερόμενος στις εναντίον του αποδοκιμασίες, σημείωσε σχετικά «δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά», συμπληρώνοντας ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».

Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

ΣΥΡΙΖΑ: Στημένα επεισόδια από μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία με τη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ

«Οι δήθεν αυθόρμητες αποδοκιμασίες από πολίτες σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά στημένα επεισόδια από μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία, και με τη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή σήμερα στα Γιαννιτσά κατά την έξοδό του από το Ειρηνοδικείο της πόλης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «πρόκειται για περιθωριακές ενέργειες, και ως τέτοιες τις αντιμετωπίζουμε».

Τονίζει ότι «πλέον, ο κ. Μητσοτάκης πορεύεται στα επικίνδυνα μονοπάτια της ακροδεξιάς και της πατριδοκαπηλίας, και απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την Κεντροδεξιά» και σημειώνει:

«Οι εμφυλιοπολεμικές κραυγές του δεν μπορούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider