Παρασκευόπουλος για Novartis: Τίποτα δεν δείχνει ότι υπάρχει σκευωρία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παρασκευόπουλος για Novartis: Τίποτα δεν δείχνει ότι υπάρχει σκευωρία

«Τίποτα δεν δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με σκευωρία», λέει αναφορικά με τη υπόθεση Novartis, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος, που ισχυρίζεται ότι γίνεται «απλή εφαρμογή του Συντάγματος και των νομοθεσιών».

«Πάρα πολλοί κατηγορούμενοι, οποιωνδήποτε υποθέσεων, όταν δικάζονται μιλούν για σκευωρία. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Αλλά εν πάση περιπτώσει εδώ δεν έχουμε κατηγορούμενους ακόμα», επισημαίνει ο Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, απορρίπτει και τις ενστάσεις ότι δεν παραδόθηκε αμελλητί ο φάκελος από τη Δικαιοσύνη στη Βουλή, με το ερώτημα, ποιος είναι σε θέση να γνωρίζει πόσο καιρό είχε η Εισαγγελία στα χέρια της τη δικογραφία και αν είδε ένα όνομα ή δεν είδε.

Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης περιγράφει επίσης την επικείμενη κοινοβουλευτική διαδικασία και υπογραμμίζει την «πολύ στενή», όπως την χαρακτηρίζει, διατύπωση του Συντάγματος για την τέλεση αξιόποινων πράξεων κατά την άσκηση των καθηκόντων των πολιτικών προσώπων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider