Διαφημιστική στήνει κριτικές για ξενοδοχεία ενόψει Μουντιάλ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαφημιστική στήνει κριτικές για ξενοδοχεία ενόψει Μουντιάλ

Θετικές κριτικές στον ιστότοπο κρατήσεων TripAdvisor «πουλά» ρωσική διαφημιστική εταιρεία σε ξενοδοχεία της χώρας, προκειμένου να χτίσουν ένα ελκυστικό προφίλ ενόψει του Μουντιάλ που ξεκινά τον Ιούνιο.

Όπως μεταδίδει το Reuters, το γραφείο Bacon Agency προσφέρεται να «βοηθήσει» τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου με ψειδείς κριτικές που θα ανεβάσουν τη βαθμολογία τους στην πλατφόρμα. Ο στόχος είναι να εξασφαλίσουν μια μερίδα από τη σημαντική «πίτα» των τουριστών που θα ταξιδέψουν στη Ρωσία για την παγκόσμια διοργάνωση.

Με 35.000 ρούβλια (480 ευρώ), η εταιρεία υπόσχεται να εξασφαλίσει μια θέση για τον πελάτη της στην κορυφαία 10άδα του TripAdvisor. «Βοηθάμε τους τουρίστες να σας βρουν και να αφήσουν τα χρήματά τους ειδικά σε εσάς», υπόσχονται οι επιτήδειοι διαφημιστές.

«Τι μπορείς να κάνεις αν δεν έχουν έρθει ποτέ στο κατάλυμα σου ούτε Σέρβοι ούτε Σουηδοί; Γράφεις τις κριτικές μόνος σου!», αναγράφει το διαφημιστικό φυλλάδιο που έχει μοιράσει το γραφείο στην πόλη Γεκατερίνμπουργκ όπου θα διοργανωθεί ο αγώνας Αιγύπτου-Ουραγουάης στον πρώτο γύρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία πουλά πλαστές κριτικές ή βαθμολογίες σε τουριστικές ή άλλες πλατφόρμες. Αυτό που είναι, όμως, πρωτόγνωρο είναι η άνεση με την οποία η εν λόγω εταιρεία διαφημίζει τις... υπηρεσίες της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider