Το Twitter απαντά στις εκκλήσεις για κλείσιμο του λογαριασμού του Τραμπ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Twitter απαντά στις εκκλήσεις για κλείσιμο του λογαριασμού του Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιεί κατά κόρον το Twitter, αναγκάζοντας χιλιάδες χρήστες του κοινωνικού μέσου να ζητούν κατά καιρούς το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του.

Πρώτη φορά σήμερα, Τρίτη, η εταιρεία αποφάσισε να εξηγήσει σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι προτού αποφασίσει αν ένα tweet παραβιάζει τους κανόνες και τους όρους χρήσης και επομένως δεν πρέπει να αναρτηθεί, το αξιολογεί σαν είδηση και λαμβάνει υπόψιν το δημόσιο συμφέρον.

Ο CEO του δικτύου, Τζακ Ντόρσεϊ αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που δημιουργείται με τις αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου και μάλιστα σε tweet που ανέβασε τη Δευτέρα, μετά τις ευθείες απειλές του Αμερικανού Προέδρου προς τον Κιμ Γιονγκ Ουν, υπόσχεται πως η εταιρία του θα τα πάει καλύτερα από εδώ και στο εξής σε θέματα διαφάνειας.

«Αν ο υπουργός εξωτερικών της Βόρειας Κορέας απηχεί τις σκέψεις του ανθρωπάκου πυραύλου κανείς από τους δύο τους δεν θα είναι εδώ για πολύ καιρό» έγραφε το tweet του Τραμπ την Δευτέρα, με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας να το χαρακτηρίζει «ξεκάθαρη κήρυξη πολέμου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.