Με τον Αραβικό Οργανισμό εκβιομηχάνισης συνεργάζεται η Spanos Group

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με τον Αραβικό Οργανισμό εκβιομηχάνισης συνεργάζεται η Spanos Group

Ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του Αραβικού Οργανισμού Εκβιομηχάνισης (Arab Organization for Industrialization-AOI) με την ευκαιρία της παράδοσης της πρώτης κινητής μονάδας μείξης και παραγωγής τσιμέντου από την ελληνική εταιρεία Spanos Group, στο πλαίσιο συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας της με τον ως άνω οργανισμό (συμφερόντων αιγυπτιακού Στρατού) και τον μεγάλο αιγυπτιακό όμιλο κατασκευών και real estate developers, Maxim Investment Group.

Αυτό αναφέρεται σε ενημερωτικό έγγραφο που δημοσιεύεται σήμερα στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών για τις διεθνείς οικονομικές σχεσεις (http://www.agora.mfa.gr/component/agora/search/tag/1365).

Σημειώνεται ότι η συμφωνία περιλαμβάνει την σταδιακή μεταφορά τεχνογνωσίας και την συμπαραγωγή των σύγχρονων και καινοτόμων κινητών μονάδων τσιμέντου MOBISPA του ομίλου Spanos στην Αίγυπτο. Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του AOI Αμπντελαζίζ Σεϊφ Ελντίν, οι αιγύπτιοι υπουργοί Οικιστικής Ανάπτυξης κ. Μαντμπουλί και Δημοσίων Επιχειρήσεων κ. Σαρκαουί και ο επικεφαλής του ελληνικού ομίλου, κ. Σπανός καθώς και ο Έλληνας πρέσβης στο Κάιρο κ. Διάμεσης, συνοδευόμενος από τον σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ κ. Γκάσιο.

Παράλληλα, στο ίδιο ενημερωτικό δελτίο αναφέρεται ότι στο τριήμερο 11-13 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Δαμιέττη η 2η διεθνής εμπορική εκδήλωση Woodtech Forum, που διοργανώθηκε από την ελληνική εταιρεία MEDEXPO, σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Δαμιέττης και εκπροσώπους του αιγυπτιακού κλάδου της ξυλείας, για τον οποίο η εν λόγω πόλη αποτελεί το βασικό κέντρο δραστηριότητας. Σημειώνεται ότι η εν λόγω εταιρεία προγραμματίζει την διοργάνωση κλαδικής εμπορικής εκδήλωσης προϊόντων ξυλείας και επίπλωσης στο Κάιρο, στα μέσα Φεβρουαρίου 2018, με την συμμετοχή πολλών ελληνικών επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider