To αυτοκίνητο στον αστερισμό των SUV

Viber Whatsapp Μοιράσου το
To αυτοκίνητο στον αστερισμό των SUV

Είναι trendy, πρακτικά, δεν περιορίζονται στην άσφαλτο, δίνουν μία αίσθηση ασφάλειας και προσφέρουν κύρος στους κατόχους τους. Τα SUV είναι πλέον εδώ και δύο χρόνια οι αδιαμφισβήτητοι πρωταθλητές των πωλήσεων στην Ευρώπη, γιαυτό και όλοι οι αυτοκινητοκατασκευαστές προσθέτουν συνέχεια τέτοια μοντέλα στη γκάμα τους, δημιουργώντας νέες υποκατηγορίες.

Η λατρεία προς τα SUV δεν γνωρίζει ηλικίες και φύλο, οικονομική κατάσταση και χώρα. Όπως φαίνεται μάλιστα, δεν πρόκειται για μία εφήμερη τάση, αλλά για μία στροφή των καταναλωτών, η οποία θα διατηρηθεί και στο μέλλον, ενώ θα μεταγγίσει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της και στις κλασικές κατηγορίες αυτοκινήτων.

Το αφιέρωμα του www.insider.gr στα μοντέλα ελεύθερου χρόνου, εξηγεί γιατί μας γοητεύουν τα συγκεκριμένα οχήματα και παρουσιάζει τα κορυφαία SUV της ελληνικής αγοράς. Επίσης αποκαλύπτουμε τα SUV, τα οποία αποτελούν –χάρη στα προσόντα τους- σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια και προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες προσφορές των εισαγωγέων αυτοκινήτων αυτή την εποχή.

Και τέλος, λύνουμε επιτέλους το μυστήριο των διαφορών μεταξύ ενός SUV, ενός crossover και ενός μοντέλου οff road (εκτός δρόμου).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider