Tα αστέρια των τεσσάρων τροχών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tα αστέρια των τεσσάρων τροχών

Στην ελληνική αγορά λανσαρίστηκαν το τελευταίο διάστημα πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα, που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών και διατίθενται σε μία ευρεία τιμολογιακή γκάμα.

Στο αφιέρωμα του insider.gr επιλέξαμε ορισμένες φρέσκες παρουσίες από διάφορες κατηγορίες, επειδή ξεχωρίζουν με τα προσόντα τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Στην ελληνική αγορά λανσαρίστηκαν το τελευταίο διάστημα πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα, που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών και διατίθενται σε μία ευρεία τιμολογιακή γκάμα.

Στο αφιέρωμα του insider.gr επιλέξαμε ορισμένες φρέσκες παρουσίες από διάφορες κατηγορίες, επειδή ξεχωρίζουν με τα προσόντα τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Η Alfa RomeoStelvio αποτελεί το πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής μάρκας το DNA της φέρει άφθονα σπορ γονίδια. Η ανανεωμένη Mercedes GLA έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει την άκρως επιτυχημένη πορεία της απερχόμενης. Το νέο Nissan Micra διαθέτει πλέον ευρωπαϊκή ταυτότητα και διαφέρει ριζικά από το προηγούμενο. Δυναμικό και με εντελώς νέους βενζινοκινητήρες υψηλής απόδοσης είναι το Ηοnda Civic δέκατης γενιάς.

Το νέο VW Golf δίνει μία πειστική παράσταση νίκης στην βενζινοκίνητη έκδοση των 85 ίππων, η οποία συνδυάζει τη γνωστή γερμανική ποιότητα σε προσιτές τιμές. Το Jeep Renegade ανέβασε επίπεδο την αμερικανική μάρκα και τη βοήθησε να προσεγγίσει πλατύτερα στρώματα του αγοραστικού κοινού. Τέλος το ανανεωμένο Volvo S60 εντυπωσιάζει με την ωριμότητα και την πολυτέλειά του, ενώ αποτελεί αξιοπρόσεκτη περίπτωση Value for Money.

Mία πολύ ιδιαίτερη νότα συνιστούν οι εντυπωσιακές εκδόσεις White Art Edition με ξεχωριστές παρεμβάσεις στον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό των Mercedes A-Class, B-Class, CLA και GLA.

Το Fiat 500X φέρνει με το design και το ταμπεραμέντο του τη δική του μεσογειακή αύρα στην κατηγορία των compact SUV. Το Nissan Pulsar πείθει με τον ορθολογικό χαρακτήρα του και τις εσωτερικές αξίες του. Η Alfa Romeo Giulietta δελεάζει με τη συναρπαστική της εμφάνιση σε συνδυασμό με μία εξαιρετικά συμφέρουσα προωθητική καμπάνια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider