Βουλή: Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βουλή: Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
Επεισόδιο μεταξύ δύο βουλευτών σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Επεισόδιο μεταξύ δύο βουλευτών σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος (που ανεξαρτητοποιήθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο από τους Σπαρτιάτες) επιτέθηκε εναντίον του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.

Όπως αναφέρει το Reader.gr, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει πως ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, έκανε κεφαλοκλείδωμα, τον έριξε κάτω και τον γρονθοκόπησε. Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Φλώρος υποστηρίζει πως ο Βασίλης Γραμμένος έβρισε την οικογένειά του.

Πριν το σοβαρό επεισόδιο, προηγήθηκε έντονος διάλογος με βαριές εκφράσεις με βρισιές ανάμεσα στους εμπλεκόμενους, όπως μετέφερε ο κ. Φλώρος σε δημοσιογράφους.

Εν συνεχεία, ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κ. Φλώρος έχει συλληφθεί με βάση το αυτόφωρο ή αν έχει διαφύγει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οι πιθανότεροι για ευρωβουλή από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Πλεύση - Στους 17-20 και το Insta ποντάρει ο Στέφανος - Στον Εθνάρχη η ΝΔ  

gazzetta
gazzetta reader insider insider