Μαρινάκης: Καμία βάση στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης να εμπλέξει την υπουργό Εσωτερικών στην υπόθεση με τα e-mails

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης: Καμία βάση στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης να εμπλέξει την υπουργό Εσωτερικών στην υπόθεση με τα e-mails
Αναφορικά με περιστατικά βίας στα Πανεπιστήμια ο κ. Μαρινάκης διεμήνυσε ότι: «θα το πάμε μέχρι τέλους και ας το βάλουν κάποιοι καλά στο μυαλό τους».

«Από την πρώτη στιγμή αναζητήσαμε την αλήθεια, μόλις εξακριβώσαμε τι είχε συμβεί υπήρξαν άμεσα τρεις παραιτήσεις, αλλά για να μην δημιουργούνται σκόπιμες παρερμηνείες: δεν υπάρχει καμία βάση στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης να εμπλέξει την Υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, η οποία δεν ήταν καν υπουργός τότε. Δεν υπάρχει καμία καταγγελία σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξαν κάποιες ατομικές συμπεριφορές.

Το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει καμία σχέση με την εκλογική διαδικασία, αυτό το υποστηρίζουν μόνον όσοι επιθυμούν να χτίσουν ένα επικίνδυνο αφήγημα. Δεν έχει καμία σχέση ούτε και με την επιστολική ψήφο. Ωστόσο, δεν μπορούν να μας κουνούν το δάχτυλο όλοι όσοι καμαρώνουν για αμετακλήτως καταδικασθέντες και όλοι όσοι δεν έχουν πρόβλημα να έχουν στις τάξεις τους αυτούς, που πρωταγωνίστησαν σε παρασυστήματα Δικαιοσύνης στο Μέγαρο Μαξίμου και σε αυτούς, που έκαναν απόπειρες χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις στο briefing των πολιτικών συντακτών για την υπόθεση με τη διαρροή e-mails εκλογέων.

Αναφορικά με περιστατικά βίας στα Πανεπιστήμια ο κ. Μαρινάκης διεμήνυσε ότι: «θα το πάμε μέχρι τέλους και ας το βάλουν κάποιοι καλά στο μυαλό τους. Τα πανεπιστήμια δεν είναι χώρος για ποινικούς, αλλά για τους φοιτητές και τους καθηγητές. Η αστυνομία θα εξακολουθήσει να κάνει επιχειρήσεις και να συλλαμβάνει όλους όσοι προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες».

Σε ερωτήσεις για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο και τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για την παρουσία του στην Όαση Σίβα, ο Παύλος Μαρινάκης είπε για τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ «άνθρακες ο θησαυρός» επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη έγινε κατόπιν πρόσκλησης του Αιγυπτίου προέδρου, Αλ Σίσι, οργανώθηκε από την αιγυπτιακή πλευρά και έγινε σε έναν χώρο ξεχωριστής σημασίας για τη χώρα μας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Πρώτη προτεραιότητα η ακρίβεια - Δεν θα δεχτούμε φαινόμενα κερδοσκοπίας

Εξίσωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες στη «βεντάλια» των μέτρων για το δημογραφικό - Τι περιλαμβάνει το Εθνικό Σχέδιο

Πιερρακάκης: Η περίοδος της ανομίας έχει παρέλθει - Επανέρχεται η πενθήμερη αποβολή για bullying στα σχολεία

gazzetta
gazzetta reader insider insider