Επενδύσεις στην Ελλάδα «ψάχνει» το Κατάρ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επενδύσεις στην Ελλάδα «ψάχνει» το Κατάρ

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας του Κατάρ για επενδύσεις στην Ελλάδα μετέφερε στον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου ο νέος Πρέσβης του Κατάρ στην Ελλάδα Αμπντουλαζίζ Αλί Αλ-Ναάμα, κατά τη διάρκεια σημερινής συνάντησής τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Παπαδημητρίου καλωσόρισε τον κ. Αλ-Ναάμα και του ευχήθηκε επιτυχία στην αποστολή και στο έργο του.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις που διατηρεί η χώρα μας με το Κατάρ και στη δυνατότητα ενίσχυσής τους μέσω νέων επενδύσεων στους τομείς όπου ήδη υπάρχει συνεργασία, όπως στον τουρισμό, την αγροτοδιατροφή και την ενέργεια. Παράλληλα, τόνισε τις προοπτικές που προσφέρονται στους τομείς της υγείας, των ιατρικών υπηρεσιών, της ανώτατης εκπαίδευσης καθώς και στην ανάγκη δυναμικότερης διείσδυσης των ελληνικών προϊόντων στην αγορά του Κατάρ.

Ο κ. Αλ-Ναάμα έκανε εκτενή αναφορά τις ελληνικές τεχνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα του και χαιρέτισε την περαιτέρω συμβολή τους σε έργα υποδομών στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλου Ποδοσφαίρου του 2022.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider