Αγοράστε με κάρτα τα δώρα των γιορτών και κερδίστε!

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγοράστε με κάρτα τα δώρα των γιορτών και κερδίστε!

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και οι πιο προνοητικοί έχουν ήδη σκεφτεί τα δώρα που θα αγοράσουν για τους αγαπημένους τους και... τον εαυτό τους.


Ειδικά όσοι περιμένουν το δώρο Χριστουγέννων για να κάνουν τις φετινές αγορές τους, ας σκεφτούν καλά πριν κάνουν ανάληψη. Στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν τις αγορές σε πλαστικό χρήμα, οι τράπεζες προσφέρουν δωροεπιταγές και μετρητά για τις αγορές με χρεωστική κάρτα.

Με αυτόν τον τρόπο ξεπερνάτε και τον σκόπελο των Capital Controls, αφού για τις αγορές με κάρτα μέσω Internet ή στα καταστήματα, δεν ισχύουν οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων –που έχουν γίνει πλέον «δεύτερη φύση» μας.

Και οι τέσσερις μεγάλες τράπεζες δελεάζουν τους πελάτες τους με δώρα και πόντους:

1. Κερδίστε επιταγές 500 ευρώ από την Alpha Bank

Ένα μεγάλο δώρο επιφυλάσσει η Alpha Bank για τους πελάτες της: όσοι χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες Enter Bonus American Express, Εnter Visa και Εnter MasterCard για τις καθημερινές συναλλαγές τους, μπαίνουν σε κλήρωση και ένας τυχερός κερδίζει 500 ευρώ κάθε μέρα.

Ο διαγωνισμός ισχύει έως τις 31/12/2016, για αγορές από Δευτέρα έως Σάββατο στα καταστήματα ή μέσω Internet.

Επιπλέον, οι κάρτες Enter της Alpha Bank περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Bonus της τράπεζας και κερδίζουν πόντους με τα ψώνια τους στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεωστικές κάρτες Enter, πατήστε εδώ.

2. Μαζέψτε πόντους και πάρτε Επιστροφή από τη Eurobank

Όσοι χρησιμοποιούν τη χρεωστική κάρτα Debit MasterCard της Eurobank, επωφελούνται από το πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή που ανταμείβει τους πελάτες για τις αγορές που πραγματοποιούνται με αυτόματη χρέωση του τραπεζικού τους λογαριασμού.

Κάθε φορά που οι χρήστες γεμίζουν το καλάθι τους στο σουπερμάρκετ ή το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου ή κάνουν τις καθημερινές τους αγορές σε οποιαδήποτε από τις 7.000 επιχειρήσεις του προγράμματος Επιστροφή, συγκεντρώνουν πραγματικά ευρώ τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν σε επόμενες αγορές τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Επιστροφή App από το App store ή το Google Play και δείτε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που βρίσκονται δίπλα σας ή ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

3. Η Τράπεζα Πειραιώς κληρώνει επιταγές 600 ευρώ

Οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς συμμετέχουν καθημερινά σε κληρώσεις όταν πραγματοποιούν συναλλαγές με κάρτες, ανεξαρτήτως κατηγορίας; πιστωτικές, χρεωστικές και επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες.

Συνολικά 480 τυχεροί θα κερδίσουν 600 ευρώ για αγορές που πραγματοποιούνται το διάστημα από 7 Νοεμβρίου 2016 έως και 31 Δεκεμβρίου 2016. Κάθε αγορά με κάρτα εξασφαλίζει μία συμμετοχή στο διαγωνισμό, που θα αναδεικνύει 60 τυχερούς κάθε εβδομάδα.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιούν οι πελάτες τις κάρτες της τράπεζας για τις καθημερινές τους συναλλαγές, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να είναι ένας από τους τυχερούς.

Με το νέο πρόγραμμα καθημερινής επιβράβευσης Yellow, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει καθημερινά πόντους (yellows) με κάθε αγορά μέσω των καρτών της, τους οποίους εξαργυρώνετε με δωροεπιταγές, με επιστροφή χρημάτων στα μηχανήματα POS των συνεργατών της ή μέσω της υπηρεσίας προσφορών Yellowday. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφτείτε τον ειδικό ιστότοπο.

4. Πρόγραμμα επιβράβευσης go4more από την Εθνική Τράπεζα

Για κάθε συναλλαγή που με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, συλλέγετε πόντους τους οποίους εξαργυρώνετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος go4more, αλλά και στα προϊόντα και υπηρεσίες της τράπεζας.

Για να χρεωθούν οι πόντοι στον λογαριασμό του πελάτη, θα πρέπει η συναλλαγή να πραγματοποιείται μέσω των τερματικών (POS) της Εθνικής Τράπεζας κατά τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων. Οι πόντοι του Προγράμματος έχουν διάρκεια δύο χρόνων από την ημερομηνία συλλογής τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more, επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider