Η Sportingbet στηρίζει τη συναυλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Sportingbet στηρίζει τη συναυλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης, η Sportingbet μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του online gaming, συνεχίζει την υποστήριξη της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στο πλαίσιο των σημαντικών πρωτοβουλιών που υλοποιεί στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Έτσι, θα είναι και αυτήν τη χρονιά, υποστηρικτής στην ετήσια φιλανθρωπική συναυλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» που θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή συναυλία όπου δύο μεγάλοι Έλληνες καλλιτέχνες, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ενώνουν τις φωνές τους, για έναν και μόνο σκοπό, για τα 30.000 παιδιά που στηρίζει το Μαζί για το Παιδί. Μια σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει αυτόματα σε μια βραδιά γεμάτη με τα πιο κλασσικά, αγαπημένα, ποιοτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στα σωματεία-μέλη της Ένωσης.

Ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, εκπρόσωπος της Sportingbet είπε: «Με μεγάλη μας χαρά πάντα, στηρίζουμε τις δράσεις της ένωσης Μαζί για το Παιδί. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά που μας χρειάζονται. Συνεχίζουμε πιστοί στη δέσμευσή μας με επίκεντρο τα παιδιά και τους νέους»

Ο κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί» δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε τη Sportingbet που πάντα βρίσκεται δίπλα μας σε όλες μας τις ενέργειες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider