«Σοκολατένια» εταιρική ευθύνη από την ΙΟΝ

Πένη Χαλάτση
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Σοκολατένια» εταιρική ευθύνη από την ΙΟΝ

Μια σοκοφρέτα την οποία οι μεγαλύτεροι έχουν ταυτίσει με τα παιδικά τους χρόνια και οι μικρότεροι με μια απόλαυση η οποία «κρατά καλά στο χρόνο» έχει βρει το δικό της τρόπο για να υλοποιεί δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η ΙΟΝ σοκοφρέτα στηρίζει ενεργά τους Έλληνες δημιουργούς και ειδικότερα τους κομικογράφους, έναν κλάδο ο οποίος παραμένει στάσιμος στην Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Συγκεκριμένα μέσα από το socomic.gr η ΙΟΝ σοκοφρέτα στηρίζει ενεργά τους Έλληνες δημιουργούς, τόσο μέσα από το ίδιο το μπλογκ που αποτελεί αποκλειστική χορηγία της ΙΟΝ , όσο και μέσα από την χορηγία εκδόσεων, αυτοεκδόσεων αλλά και τη χορηγία φεστιβάλ κόμικ.

Για παράδειγμα, στα έργα των καλλιτεχνών που στηρίζει η ΙΟΝ μπορεί να διαβάσει ατάκες και ανέκδοτες ιστορίες από τη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα ή τη βιογραφία του David Bowie.

Οι ιστορίες «εικονογραφούνται» από Έλληνες σκιτσογράφους και αποτελούν εμπνεύσεις ταλαντούχων σεναριογράφων/συγγραφέρων. Πολλές από αυτές αποτελούν πραγματικές μαρτυρίες τέχνης και πολιτισμού ενώ δεν λείπουν τα βιογραφικά και δημοσιογραφικά στοιχεία.

Εκτός από τους Έλληνες σκιτσογράφους, η ΙΟΝ στηρίζει φορείς και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ενώ όλα τα αμύγδαλα της ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, καθώς η επιχείρηση στηρίζει την απασχόληση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η ΙΟΝ σήμερα διαθέτει τρεις σύγχρονες μονάδες παραγωγής (Ν. Φάληρο, Άρτα και Μαρκόπουλο Αττικής), με υψηλή παραγωγική δυνατότητα, εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου και εξέλιξης νέων προϊόντων. Με σύνολο εργαζομένων που ξεπερνάει τους 970 και κύκλο εργασιών κοντά στα 105 εκατομμύρια ευρώ, κατατάσσεται μεταξύ των 60 μεγαλυτέρων βιομηχανιών στην Ελλάδα και είναι εξ ολοκλήρου ελληνικών συμφερόντων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider