Νέα «τριλογία» ελαιoλάδου από το E-LA-WON

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα «τριλογία» ελαιoλάδου από το E-LA-WON

Ένα ακόμα βήμα καινοτομίας με στόχο την ανάπτυξη πραγματοποιεί η E-LA-WΟΝ παρουσιάζοντας την «τριλογία» του ελαιολάδου E-LA- WON.

Η νέα σειρά προϊόντων της περιλαμβάνει το Special Blend, το Organic-βιολογικό και το αναμορφωμένο Green Fresh αγουρόλαδο για ακόμα πιο έντοντες γαστριμαργικές απολαύσεις.

Αναλυτικότερα, το Special Blend είναι ένα μοναδικό χαρμάνι-μπουκέτο αρωμάτων από τρεις διαφορετικές ελληνικές ποικιλίες:
• την Κουτσουρελιά (ανεξερεύνητη ακόμη ποικιλία) ή αλλιώς Λαδολιά, Λιανολιά, Πατρινή, θεωρείται υψηλής ποιότητας διατροφικής αξίας και με υψηλά υγειοπροστατευτικά χαρακτηριστικά.
• τη Μεγαρίτικη με το χρυσαφί χρώμα, τη γλυκιά γεύση, το άρωμα φρεσκοκομμένης ελιάς, τα λεπτά γευστικά χαρακτηριστικά και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.
• την Αμφίσσης με αρώματα φρεσκοκομμένου γρασιδιού, φύλλων ντομάτας και πράσινο αμύγδαλο, μέτριας έντασης πικρό και πικάντικο.

Το βιολογικό-Organic E-LA- WON πρωτόλαδο από πράσινες ελιές «Κορωνέικης» ποικιλίας έγκαιρης συγκομιδής από τη μυθική Πελοπόννησο με προσωπική επίβλεψη της παραγωγικής διαδικασίας που έγινε με αυστηρές προδιαγραφές και είχε ως αποτέλεσμα η φιάλη των 250ml να περιέχει ελαιόλαδο με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και χαμηλή οξύτητα.

Το αγουρόλαδο Green Fresh της εταιρίας με επανασχεδιασμένη φιάλη γνωστό ήδη τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά είναι ποικιλίας «Αθηνολιά» και παράγεται αρχές Οκτώβρη. Είναι το ελαιόλαδο της E-LA- WON με τις περισσότερες διακρίσεις για τα γευστικά-δοκιμαστικά του προτερήματα.

«Βασικό μέλημα της E-LA- WON είναι η παρουσίαση νέων προϊόντων και συσκευασιών ώστε να υπάρχουν συνεχής διακρίσεις και η εταιρία να αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα κι όχι να ευθυγραμμίζεται με τα υπάρχοντα standards της αγοράς» ανέφερε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ιωάννης Καμπούρης, τονίζοντας ότι η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού καταγράφεται ήδη θετική.


Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία που έχει ως βασικό προϊόν της το ελαιόλαδο αλλά έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της συστήνοντάς μας και μια καινούργια σειρά μονοποικιλιακών μελιών, me-LI, έχει κατακτήσει στο παρελθόν πολλές βραβεύσεις. Στις τελευταίες συγκαταλέγεται το Συνέδριο της Διεθνής Επιστημονικής Εταιρείας Ελαιοκανθάλης (OIS-Oleocanthal International Society).

Μάλιστα το success story του E_LA-WON δεν περιορίζεται στα γεωγραφικά σύνορα της χώρα μας. Ήδη τα προϊόντα E-LA-WON διατίθενται σε επιλεγμένα Delicatessen και ξενοδοχεία τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως Αγγλία και Γερμανία, και ακολούθως Βέλγιο, Ελβετία και Ολλανδία. Ενώ βραχυπρόθεσμα στοχοθετούνται και άλλες αγορές όπως οι Σκανδιναβικές και αυτή των Αραβικών Εμιράτων ακόμα και αυτή της Αμερικής και του Καναδά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider