Νέο κατάστημα της Women’secret στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο κατάστημα της Women’secret στην Ελλάδα

Την Παρασκευή 19 Μαΐου, η Women’secret - η δημοφιλής ισπανική αλυσίδα γυναικείων εσωρούχων και αξεσουάρ – πραγματοποίησε μια μοναδική εκδήλωση για τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος στα Β. Προάστια, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου (στη συμβολή των οδών Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου).

Πρόκειται για το 5ο κατάστημα της αλυσίδας στην χώρα μας.

Οι λάτρεις του brand είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα μοναδική συλλογή SS17 η οποία αποτελείται από εντυπωσιακά μαγιό, αξεσουάρ, είδη παραλίας και εσώρουχα σε εντυπωσιακά σχέδια, σύγχρονες γραμμές και υφάσματα υψηλής ποιότητας, στις πιο προσιτές τιμές!

Το brand Women’Secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο.
Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία.

Σήμερα αριθμεί πάνω από 660 καταστήματα σε περισσότερες από 70 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα www.womensecret.com , έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει
σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.