Καφές με άρωμα ουίσκι δια χειρός «Jack Daniels»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καφές με άρωμα ουίσκι δια χειρός «Jack Daniels»

Στις αναρίθμητες γεύσεις αρωματικού καφέ που μπαίνουν τα τελευταία χρόνια στα ράφια των καταστημάτων λιανικής – βανίλια, καραμέλα, φουντούκι, σοκολάτα, πιπερόριζα και ούτω καθεξής – μπορείτε πλέον να προσθέσετε μια ακόμα: το ουίσκι. Ο λόγος για τον καφέ της Jack Daniels

Η Jack Daniels ανακοίνωσε τον καφέ Jack Daniels Tennessee Whiskey Coffee, σε συνεργασία με την World of Coffee. Έναν premium καφέ 100% Arabica, medium roasted, με γεύση από το γνωστό ουίσκι που παράγεται εδώ και 142 χρόνια στο παλιό αποστακτήριο του Λίντσμπουργκ, στο Τενεσί.

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία στον ιστότοπό της, το μοναδικό μείγμα του γκουρμέ καφέ της Jack Daniels είναι 100% Arabica, εγχυμένο με το αυθεντικό Jack Daniel Tennessee ουίσκι, και φυσικά roasted για μια γεμάτη και πλούσια γεύση.

Η ξεχωριστή επίγευση καραμέλας και βανίλιας που βρίσκει κανείς στο Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey είναι παρούσα και σε κάθε γουλιά του νέου ροφήματος.

Όσοι, πάντως, περιμένουν ότι ο καφές τους θα γίνει ιρλανδέζικος, θα διαψευστούν – και όχι λόγω καταγωγής του ουίσκι. Η γεύση θα είναι αισθητή, αλλά το αλκοόλ θα απουσιάζει... Οι κόκκοι είναι εμποτισμένοι με ουίσκι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η διαδικασία ψησίματος αφαιρεί κάθε ίχνος αλκοόλ, αφήνοντας μόνο μια βαθιά, απαλή γεύση κανέλας.

«Ο κόσμος του καφέ λειτουργεί με τις ίδιες αρχές που ακολουθεί και ο κ. Jack Daniel, “Αφού το καταναλώνουμε κάθε μέρα, θα το κάνουμε όσο καλύτερο γίνεται”», αναφέρει για το νέο της προϊόν η εταιρεία. «Ακριβώς όπως το ουίσκι του Jack Daniel, το μείγμα του καφέ μας είναι κατασκευασμένο με μεράκι χρησιμοποιώντας κόκκους ανωτέρας ποιότητας και πρωτότυπες μεθόδους ψησίματος για ένα γευστικό ρόφημα με τολμηρό χαρακτήρα και πολύ φινέτσα» συμπληρώνει.

Ο καφές αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμος μόνο online και στο κατάστημα της Jack Daniels στο Λίντσμπουργκ, ενώ θα κυκλοφορήσει ευρέως στις ΗΠΑ μέσα στους επόμενους μήνες. Κυκλοφορεί σε αλουμινένιο κουτί των 250 γραμμαρίων (21,95 δολάρια) και σε σακουλάκι των 42,5 γραμμαρίων (6,95 δολάρια), σε κανονική και ντεκαφεϊνέ εκδοχή.

Οι μέχρι στιγμής κριτικές του καταναλωτικού κοινού είναι θετικές ενώ έχει βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια σε όλες τις κριτικές της Amazon. «Η σύντροφός μου, μού έκανε δώρο τον νέο καφέ της Jack Daniels, o οποίος οφείλω να πω είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε καφέ. Πρόκειται για μια μοναδική γεύση η οποία κάνει τον καφέ πιο αναζωογονητικό. Ωστόσο μια γουλιά αυτού του ξεχωριστού καφέ αρκεί για να καταλάβει κανείς πως η συγκεκριμένη γεύση προορίζεται αποκλειστικά για όσους προτιμούν τον καφέ τους σκέτο, χωρίς γάλα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider