Κλείνει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλείνει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt
Αναστολή εργασιών και καθήλωση των αεροσκαφών της μέχρι νεοτέρας αναμένεται να ανακοινώσει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt.

Αναστολή εργασιών και καθήλωση των αεροσκαφών της μέχρι νεοτέρας αναμένεται να ανακοινώσει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt, μετά την άφιξη και και της τελευταίας πτήσης της λίγο πριν τα μεσάνυκτα, σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com.

Ήδη η Cobalt φέρεται να ενημέρωσε για τις αποφάσεις της το κυπριακό υπουργείο Μεταφορών και την Αρχή Αδειοδότησης Αερομεταφορών, που είχε ορίσει για αύριο συνεδρίαση για να εξετάσει τις εξελίξεις σε σχέση με τους μετόχους.

Το Δ.Σ της εταιρείας αποφάσισε αρχικά να αναμένει και την αυριανή μέρα για να διαπιστωθεί αν θα γίνει το συμφωνημένο έμβασμα από ενδιαφερόμενο επενδυτικό ταμείο, ωστόσο τα τελευταία στοιχεία που έλαβε δεν άφησαν ελπίδες, οπότε αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ελεγχόμενο κλείσιμο της εταιρείας, χωρίς άμεση ταλαιπωρία επιβατών.

To υπουργείο Μεταφορών θα φροντίσει να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η αρμόδια Υπουργός Βασιλική Αναστασιάδη, κληθείσα να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν την αεροπορική εταιρεία Cobalt να κλείνει.

Η κ. Αναστασιάδη ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις πληροφορίες ότι η αεροπορική εταιρεία οδεύει προς κλείσιμο, λέγοντας ότι αναμένεται επίσημη ενημέρωση απόψε από την εταιρεία, προκειμένου το Υπουργείο να προβεί στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider