Έρχεται το myblu και στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχεται το myblu και στην Ελλάδα
Η Imperial Tobacco Hellas αυξάνει ακόμα περισσότερο τον εγχώριο ανταγωνισμό στην αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Το επιχειρείν στην Ελλάδα του 2019 αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση. Κάποιοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για ιδανική περίοδο για νέες επενδύσεις στη χώρα, ενώ κάποιοι άλλοι πως οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια ενέχει τεράστιο ρίσκο.

Υπάρχουν, όμως και εξαιρέσεις. Αυτές αφορούν περιπτώσεις στις οποίες ο επενδυτής είναι πολύ έμπειρος και το προϊόν που ετοιμάζεται να εισάγει στην αγορά είναι όχι απλά δοκιμασμένο, αλλά άκρως επιτυχημένο σε διεθνές επίπεδο.

Μια τέτοια εξαίρεση αποτελεί το λανσάρισμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου myblu από την Imperial Tobacco Hellas. Πρώτον, γιατί το myblu είναι πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Δυτική Ευρώπη και δεύτερον, γιατί η Imperial Tobacco Hellas αποτελεί έναν κολοσσό ο οποίος δραστηριοποιείται 35 χρόνια στη χώρα μας και μεταξύ άλλων διαθέτει μάρκες διεθνούς φήμης όπως τα τσιγάρα Davidoff, ο καπνός Golden Virginia και τα χαρτάκια Rizla με παρουσία σε 22.000 σημεία λιανικής πώλησης.

Το myblue, λοιπόν, έχει τις βάσεις για να ταράξει τα νερά της συγκεκριμένης αγοράς στην Ελλάδα. Με βάση μετρήσεις τις Imperial Tobacco το ποσοστό των ενηλίκων που κάνει χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου αγγίζει το 4%, αφού το 89% κάνει χρήση προϊόντων καπνού και το 7% θερμαινόμενου τσιγάρου.

Εκτός από τις βάσεις, το myblu διαθέτει και όλες τις προδιαγραφές για να αυξήσει τον ανταγωνισμό στην κατηγορία του αφού:

> Είναι απλό, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας
> Τηρεί υψηλά ποιοτικά πρότυπα, διαθέτει πιστοποιήσεις και εγγύηση καλής λειτουργίας
> Έχει κομψή εμφάνιση και 5 διαφορετικά χρώματα συσκευών
> Δεν περιέχει καπνό, ούτε πίσσα
> Έχει ευχάριστη μυρωδιά
> Προσφέρεται σε 5 γεύσεις και 2 επίπεδα νικοτίνης

Επίσης πρόκειται για ένα καπνικό προϊόν νέας γενιάς, στα οποία επενδύει πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο η Imperial Tobacco. Για το συγκεκριμένο θέμα έχει τοποθετηθεί ο Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial Tobacco στην Ν.Α. Ευρώπη:

«Οι καπνιστές ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Ζητούν ευκολία, διάρκεια, ποικιλία, γευστική ικανοποίηση και πάνω απ’ όλα ασφάλεια και ποιότητα. Εμείς φέρνουμε το νέο καινοτόμο προϊόν μας στην Ελλάδα, για να τους προσφέρουμε μια διαφορετική και ασφαλή εμπειρία, εναλλακτική του καπνίσματος. Το myblu είναι αποτέλεσμα της μεγάλης παγκόσμιας επένδυσής μας σε Προϊόντα Νέας Γενιάς. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζουμε στους Έλληνες καπνιστές κάτι που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο και θα επενδύσουμε σημαντικά στη σωστή ενημέρωση τους. Παράλληλα, θα στηρίξουμε ουσιαστικά το εμπόριο ενισχύοντας την ήδη μεγάλη μας επένδυση, ενώ θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας στη χώρα μας».

Όσον αφορά το πιο πρακτικό κομμάτι, το myblu Starter Kit θα διατίθεται σύντομα σε όλη τη χώρα στα σημεία λιανικής πώλησης Καπνικών, σε ένα πρακτικό πακέτο γνωριμίας, το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο καπνιστής για να ξεκινήσει, μία συσκευή με φορτιστή USB και 4 προγεμισμένες κάψουλες σε 2 συνδυασμούς γεύσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider