«Ανοιχτή πληγή η αξιολόγηση»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ανοιχτή πληγή η αξιολόγηση»

«Ανοιχτή πληγή» χαρακτηρίζει το θέμα της αξιολόγησης ο Σάββας Αναστασιάδης, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για πολιτικά παιχνίδια «εσωτερικής κατανάλωσης». Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκφράζει την ανησυχία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τονίζοντας πως η ΝΔ δεν θα στηρίξει μια πολιτική ιδεολογικού τυχοδιωκτισμού που «δένει χειροπόδαρα τους πολίτες».

Επιπλέον, αναφέρει ότι το αίτημα για εκλογές γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό όσο περνά ο καιρός καθώς «η ζημιά γίνεται μεγαλύτερη», ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει: «Οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αλήθειας είναι η απάντηση στην ανάγκη να συμβαδίσει ξανά η πολιτική με την κοινωνία».

Αναφερόμενος στη ρητορική και τις απειλές του Τούρκου Προέδρου, σημειώνει ότι «χρειάζεται ψυχραιμία και Ευρώπη ενωμένη, στην οποία η Ελλάδα ανήκει οριστικά και αμετάκλητα», εκτιμώντας ότι «με την ακραία ρητορική, ο Ερτογάν, προσπαθεί να συσπειρώσει τον τουρκικό λαό υπέρ του, ενόψει του δημοψηφίσματος του επόμενου μήνα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider