Σεντένο: Η Ελλάδα μπροστά σε νέα πραγματικότητα (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σεντένο: Η Ελλάδα μπροστά σε νέα πραγματικότητα (vid)

«Καλημέρα» είπε στα ελληνικά ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο και τόνισε ότι ο δρόμος για την έξοδο από τα μνημόνια ήταν μακρύς και δύσκολος και ήταν μάθημα για όλους.

Σε βίντεο, με αφορμή την έξοδο από τα μνημόνια, ο κ. Σεντένο τονίζει ότι σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Ελλάδα.

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Ελλάδα, καθώς τα προγράμματα διάσωσης φτάνουν στο τέλος τους, μετά από ένα μακρύ και γεμάτο στροφές δρόμο, από τον οποίο όλοι πήραμε μαθήματα. Αλλά όλα αυτά είναι πλέον ιστορία. Η ανάπτυξη επιτεύχθηκε, δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας υπάρχει δημοσιονομικό και εμπορικό πλεόνασμα. Υπάρχει μια νέα πραγματικότητα για την Ελλάδα. Όχι άλλα προαπαιτούμενα, όχι νέες εκταμιεύσεις. Η Ελλάδα ξανακέρδισε τον έλεγχο. Οι Έλληνες πλήρωσαν τις κακές πολιτικές του παρελθόντος. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να γυρίσει πίσω η χώρα, θα είναι ένα μεγάλο λάθος. Τώρα η Ελλάδα μπορεί να είναι πλήρες μέλος της νομισματικής Ένωσης. Υπό αυτή την έννοια, η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα» ανέφερε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider