Ανδρεάδης: Συγκέντρωση 1 δισ. για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ανδρεάδης: Συγκέντρωση 1 δισ. για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση 1 δισ. ευρώ από όλους τους εύπορους Έλληνες για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων λαμβάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σάνη ΑΕ και της κατασκευαστικής εταιρείας Ανδρεάδης – Ζησιάδης ΑΕ - και τέως πρόεδρος του ΣΕΤΕ - Ανδρέας Ανδρεάδης.

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει μετά τη συντριβή του μοιραίου Mirage 2000-5 που στοίχισε τη ζωή στον Γιώργο Μπαλταδώρο, αναφορικά με τις ελλείψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και την καταπόνηση που υφίστανται το τελευταίο διάστημα οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, ο κ. Ανδρεάδης ξεκινά μια προσπάθεια για να κινητοποιήσει τους εύπορους Έλληνες και ιδρύματα. Στόχος εντός του έτους είναι να συγκεντρωθεί το ποσό του 1 δισ. ευρώ για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πακέτο ΔΕΘ: Πόσο μειώνονται οι φόροι για μισθωτούς, συνταξιούχους, νέους, φορολογούμενους με παιδιά  - Αναλυτικά παραδείγματα

Πολεοδομίες: Φεύγουν από τους δήμους, τι θα αλλάξει για τους πολίτες

Σε δύο δόσεις η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις - Αυξήσεις μισθών για ένστολους, διπλωμάτες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider