ΟΑΕΔ: Κάτω του 20% θα πέσει η ανεργία το 2018

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΟΑΕΔ: Κάτω του 20% θα πέσει η ανεργία το 2018
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Διαβεβαιώσεις για περαιτέρω μείωση του ποσοστού της ανεργίας εντός του 2018 παρείχε η πρόεδρος και διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) Μαρία Καραμεσίνη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», η διοικήτρια του ΟΑΕΔ ανέφερε πως «η ανεργία είναι σίγουρο ότι θα πέσει κάτω από το 20%. Το θέμα είναι, αν θα φτάσει κοντά στο 18%, αυτός είναι ο στόχος».

Ταυτόχρονα, εξήγησε ότι επιδίωξη είναι η βελτίωση της ποιότητας των θέσεων εργασίας.

«Αυτή τη στιγμή, πρέπει να δούμε συνδυαστικά το θέμα της μείωσης της ανεργίας με αύξηση των θέσεων εργασίας και βελτίωση της ποιότητάς τους. Είμαστε μπροστά σε μία πιο σύνθετη πραγματικότητα. Όμως, μας επιτρέπετε πλέον να θέτουμε στόχους οι οποίοι είναι πιο φιλόδοξοι σε σχέση με το παρελθόν» σημείωσε η πρόεδρος και διοικήτρια του ΟΑΕΔ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακό Πελατολόγιο: Από τα συνεργεία αυτοκινήτων, σε γάμους και βαπτίσεις

Ποιο «49%» διεκδικεί η ΝΔ - Η Ντόρα «αλλάζει» τον Αβραμόπουλο - Το «μηδέν» του Γεωργούλη

Οριστικό τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας - Δεν υπάρχει αξίωση για αναδρομικά

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider