Υπερ-έπαυλη 100 εκατ. δολαρίων χτίζει η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στη Νέα Υόρκη!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπερ-έπαυλη 100 εκατ. δολαρίων χτίζει η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στη Νέα Υόρκη!

Η πρώην σύζυγος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρόμαν Αμπράμοβιτς σχεδιάζει να φτιάξει τη μεγαλύτερη μονοκατοικία στο Μανχάταν, ενώνοντας ουσιαστικά σε ένα οίκημα, τρία γειτονικά κτήρια.

Ο 51χρονος ιδιοκτήτης της Τσέλσι αγόρασε το 2014 τέσσερα γειτονικά ιστορικά, σπίτια αξίας 90 εκατ., τα οποία μετέφερε στο όνομα της 37χρονης συζύγου του Ντάσα Ζούκοβα.

Τα δημόσια αρχεία δείχνουν ότι ο Αμπράμοβιτς έχει μεταφέρει τα τέσσερα σπίτια στο όνομα του 37χρονου πρώην συζύγου του Ντάσα Ζούκοβα. Τα τρία εξ αυτών, σύμφωνα με την Daily Mail, θα γίνουν μια υπερσύγχρονη και υπερπολυτελής έπαυλη.

Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια που αποκαλύπτει η New York Post, το σπίτι θα εκτείνεται σε σχεδόν 3.000 τ.μ. και οι ανακαινίσεις θα κοστίσουν περίπου 100 εκατ. δολάρια.

Η εξαώροφη έπαυλη θα διαθέτει τουλάχιστον πέντε υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, δύο κουζίνες και υπαίθρια γκαλερί. Ο τέταρτος όροφος θα περιλαμβάνει το master υπνοδωμάτιο, το οποίο θα διαθέτει πέντε (!) ντουλάπες-δωμάτια! Στον έκτο όροφο θα υπάρχει roof garden και εξωτερική τραπεζάρια.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σάουνα, δύο ασανσέρ, κελάρι και μια μεγάλη εσωτερική σκάλα.

Το εξωτερικό μέρος της έπαυλης πρόκειται να κατασκευαστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από αλεξίσφαιρο γυαλί και θα έχει θέα σε έναν κήπο μήκους 9 μέτρων.

Ο Αμπράμοβιτς παλεύει εδώ και καιρό να χτίσει αυτή την υπερ-έπαυλη στη Νέα Υόρκη και τελικά πήρε την πολυαναμενόμενη έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Αμπράμοβιτς μεταβίβασε τα τρία ακίνητα που θα αποτελέσουν το τεράστιο σπίτι στην πρώην σύζυγό του για 74 εκατ. δολάρια στις 14 Σεπτεμβρίου ενώ το τέταρτο σπίτι μεταβιβάστηκε για 16,5 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider