Τους Παριζιάνους γλυκαίνει το χιώτικο φουντουκοβούτυρο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τους Παριζιάνους γλυκαίνει το χιώτικο φουντουκοβούτυρο

Το φυστικοβούτυρο ίσως να μην χρειάζεται πολλές συστάσεις. Το φουντοκοβούτυρο όμως και το αμυγδαλοβούτυρο ίσως να χρειάζονται. Ειδικά αν προέρχονται από μια χιώτικη επιχείρηση η οποία χρησιμοποιεί πρώτες ύλες από την ελληνική γη και τις μετατρέπει σε εδέσματα τα οποία ταξιδεύουν μέχρι τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Τσεχία.

Πρόκειται για τα προϊόντα της εταιρείας Kiss the Earth η οποία χρησιμοποιεί ελληνικούς ξηρούς καρπούς, αβγά και άλλα υλικά και δημιουργεί κρεμώδη προϊόντα Στη συνέχεια, οι παρασκευαστές τα ψήνουν και τα αλέθουν προκειμένου να παράγουν κρεμώδη προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιούνται για την παρασκευή γλυκών ή αλμυρών φαγητών ενώ μπορούν να καταναλωθούν και σκέτα.

«Φτιάχνουμε φυσικά προϊόντα για ενεργούς ανθρώπους. Χρησιμοποιούμε λίγα υλικά και αγαπούμε να τρώμε καθαρές τροφές», είναι το μότο της εταιρείας και οι ιδιοκτήτες της δηλώνουν υπερήφανοι που μόλις σε έναν χρόνο κατάφεραν να βρίσκεται το προϊόν τους σε περισσότερα από 70 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στους καταλόγους των καλύτερων juice bars, ενώ εξάγει προϊόντα σε Παρίσι, Βερολίνο και Πράγα.

Και φυσικά όλα αυτά παράγονται που αλλού; Στο νησί της μαστίχας, στη Χίο!

Με πληροφορίες από την: www.politischios.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider