Στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει ο πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β' Νεκροταφείο, στα Άνω Πατήσια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας της Δώρας αναμένεται στις 20:30 απόψε να περάσει για δεύτερη φορά το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Ο Κώστας Ζέμπερης ζήτησε ο ίδιος να ξαναμιλήσει με τους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας πως έχει νέα στοιχεία αναφορικά με το έγκλημα που ενδεχομένως να οδηγήσουν γρηγορότερα στα ίχνη του δολοφόνου.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, ο πατέρας του θύματος πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής αλλά, σύμφωνα με τις Αρχές η πεντάωρη κατάθεσή του δεν πρόσθεσε κάτι νέο στην υπόθεση. Ο Κώστας Ζέμπερης, μετά το τέλος της κατάθεσής του, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και έφυγε από την πίσω πόρτα του κτηρίου της ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της άτυχης κοπέλας υποστήριξε ότι την ώρα της δολοφονίας περνούσε τυχαία με το ταξί του από το Β΄ Νεκροταφείο. Όπως είπε μάλιστα, επιβίβασε στο σημείο έναν άνδρα ηλικίας 30 - 35 ετών, ο οποίος ήταν αναστατωμένος και του είπε, να φύγουν γρήγορα από το σημείο.

Το ταξί έχει γίνει κυριολεκτικά «φύλλο και φτερό» , προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider