AB Βασιλόπουλος: Είναι μαγικό να προσφέρεις Αγάπη!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
AB Βασιλόπουλος: Είναι μαγικό να προσφέρεις Αγάπη!

Τα Χριστούγεννα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μία γιορτή…. είναι συναίσθημα! Είναι το συναίσθημα της Αγάπης και της προσφοράς. Στην ΑΒ, εδώ και 78 χρόνια η καρδιά της προσφοράς «χτυπά» ασταμάτητα. Έτσι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και στις γιορτές.

Γιατί είναι υπέροχο να πραγματοποιείς την κάθε ευχή!

Στρώνουμε το εορταστικό τραπέζι σε 6.000 οικογένειες

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εμπνεόμενοι από το πνεύμα των Χριστουγέννων, γεμίζουμε χιλιάδες σπίτια σε όλη την Ελλάδα με ελπίδα και αισιοδοξία.

Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν αρκετά νοικοκυριά της χώρας μας, για 7η συνεχόμενη χρονιά προσφέρουμε το εορταστικό γεύμα σε χιλιάδες οικογένειες με παιδιά. Έτσι και φέτος στηρίζουμε 6.000 οικογένειες από όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων και το Μπορούμε.

Θέλοντας όμως να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί σας, για σημαντικές αλλά και ουσιαστικές δράσεις Αγάπης.

Μαζί, προσφέρουμε Κουτιά που μοιράζουν απλόχερα Αγάπη

Τα «Κουτιά Αγάπης», που βρίσκονται σε 60 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να αποτελέσουν το πιο γλυκό δώρο για χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και παράλληλα μία ουσιαστική στήριξη στο έργο της «Τράπεζας Τροφίμων».

Αγοράζοντας με 4,5€ το «Κουτί Αγάπης», που περιέχει βασικά είδη διατροφής*, μπορείτε είτε να το δωρίσετε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη είτε να το αφήσετε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων που υπάρχει στα καταστήματα ΑΒ. Εμείς για κάθε αγορά του «Κουτιού Αγάπης» , θα δωρίσουμε το αντίστοιχο ποσό στην «Τράπεζα Τροφίμων».

*Περιέχει προϊόντα ΑΒ: ρύζι, μακαρόνια, φασόλια, λευκή ζάχαρη, αλεύρι, γάλα εβαπορέ, μπισκότα και ντομάτα πασσάτα.

Προϊόντα «Για Καλό Σκοπό» σας «ζητούν» να τα στηρίξετε!

Αναζητήστε στα καταστήματα μας τα προϊόντα με την ειδική σήμανση «Για Καλό Σκοπό», και βοηθήστε μας να προσφέρουμε αγάπη μέσω του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» σε ακόμη περισσότερες οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε όλους τους προμηθευτές μας, που με τα σηματοδοτημένα προϊόντα τους προσφέρουν το 2% επί της τιμής πώλησης για την ενίσχυση Κοινωνικών φορέων που υποστηρίζουν οικογένειες σε ανάγκη ανά την Ελλάδα.

Το «Πεφταστέρι» πραγματοποιεί τις ευχές χιλιάδων παιδιών

Αυτά τα Χριστούγεννα αποφασίσαμε να τα κάνουμε ακόμα πιο μαγικά για τα παιδιά και να τους διηγηθούμε ένα παραμύθι. «Το Πεφταστέρι», είναι το όνομα του παραμυθιού και μπορείτε να το βρείτε στο σταντ με τα προϊόντα καλού σκοπού. Κοστίζει μόλις 1,99 ευρώ και τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα προσφερθούν σε φορείς σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά. Το κείμενο του είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της τηλεοπτικής ταινίας της εταιρείας για τα φετινά Χριστούγεννα που στηρίζεται στην ευχή ενός παιδιού που γίνεται πραγματικότητα.

Είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider