Παρατείνεται η εθελούσια στη Eurobank

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παρατείνεται η εθελούσια στη Eurobank
Παράταση στη διάρκεια του Προγράμματος Εθελούσιας Εξόδου Προσωπικού της Eurobank ανακοίνωσε η τράπεζα.

Να παρατείνει τη διάρκεια του Προγράμματος Εθελούσιας Εξόδου Προσωπικού, έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 αποφάσισε η διοίκηση της Eurobank και πλέον οι εργαζόμενοι έχουν ακόμα λίγες μέρες περιθώριο για να υποβάλλουν αίτηση για αποχώρηση με το νέο πρόγραμμα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, κάθε εργαζόμενος που πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα, θα μπορεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://hrweb.efgextranet.local/ves, να ενημερώνεται για το ποσό του συνόλου των παροχών του Προγράμματος που του αναλογεί και να υποβάλει την αίτηση συμμετοχής του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ναείναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς καμία αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα δεν θα γίνεται δεκτή μετά το πέρας της ανωτέρω ημερομηνίας.

Σημειώνεται ότι παράταση δόθηκε και στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το αντίστοιχο πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, κοινή πρακτική των τραπεζών είναι να αφήνουν ατύπως «ανοιχτά» τα προγράμματα για όπους εργαζόμενους θελήσουν ετεροχρονισμένα να αποχωρήσουν από τον οργανισμό αξιοποιώντας τα δελεαστικά κίνητρα -εφόσον βέβαια πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider