N26: Nέος premium business λογαριασμός με επιστροφή 0,5% σε όλες τις αγορές 

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
N26: Nέος premium business λογαριασμός με επιστροφή 0,5% σε όλες τις αγορές 
Ειδικά σχεδιασμένος για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.

Τον νέο λογαριασμός Business Metal, ειδικά σχεδιασμένο για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, εγκαινιάζει από σήμερα στην Ελλάδα η ψηφιακή τράπεζα N26, προσφέροντας επιστροφή χρημάτων 0,5% σε όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω της μεταλλικής χρεωστικής κάρτας που συνοδεύει τον λογαριασμό.

Ο N26 Business Metal είναι ο μοναδικός premium τραπεζικός λογαριασμός που προσφέρει 0,5% επιστροφή χρημάτων σε όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται με χρεωστική κάρτα. Οι πελάτες θα λαμβάνουν τα χρήματα απευθείας στον λογαριασμό τους κάθε μήνα, ώστε να μπορούν να τα επανεπενδύουν στην επιχείρησή τους ή να τα χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν τη ρευστότητα της επιχείρησής τους. Οι κάτοχοι λογαριασμού θα έχουν, επίσης, αποκλειστική πρόσβαση σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πακέτο συνεργατών, με χρήσιμα εργαλεία για να δημιουργήσουν, να διαχειριστούν και να επεκτείνουν την επιχείρησή τους. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι μάρκες Google Ads, Boosted, And.co και Fiverr, καθώς και μάρκες ψυχικής ευεξίας και τρόπου ζωής όπως οι Blinkist, 8Fit και Udemy.

Επιπλέον, ο λογαριασμός διαθέτει ευρεία κάλυψη ταξιδιού, κινητού τηλεφώνου και ιατρικής ασφάλισης, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα μέλη της οικογένειας, καθώς και ασφάλιση ενοικίασης αυτοκινήτου, ποδηλάτου και σκούτερ. Προσφέρει στους κατόχους καρτών την εσωτερική ηρεμία πως ό,τι αν συμβεί ή όπου κι αν τους ταξιδέψει η επιχείρησή τους, εκείνοι είναι καλυμμένοι. Σχεδιασμένος για όλους εκείνους που πρέπει να ταξιδεύουν όπου τους πηγαίνει η επιχείρησή τους, οι πελάτες της N26 Business Metal μπορούν να κάνουν πληρωμές σε όλο τον κόσμο με μηδενικά τέλη συναλλαγών στο εξωτερικό και με την καλύτερη εγγυημένη συναλλαγματική ισοτιμία της Mastercard. Ο λογαριασμός συνοδεύεται, επίσης, από δωρεάν απεριόριστες διεθνείς αναλήψεις ATM και άμεσες ειδοποιήσεις σε όλες τις συναλλαγές λογαριασμού για την απόλυτη τραπεζική εμπειρία χωρίς σύνορα.

Οι πελάτες N26 Business Metal θα έχουν, επίσης, πρόσβαση στην ειδικά διαμορφωμένη υποστήριξη πελατών με προτεραιότητα, μέσω τηλεφώνου ή μέσω της δυνατότητας συνομιλίας εντός της εφαρμογής, όπου θα λαμβάνουν απαντήσεις για τον προσωπικό τους λογαριασμό, οδηγίες σχετικά με τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά και θα μπορούν να ανατρέχουν για τυχόν επείγουσες περιπτώσεις τεχνικής υποστήριξης.

Τέλος, λογαριασμός προσφέρει αυτόματη κατηγοριοποίηση των εξόδων μέσω στατιστικών στοιχείων, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να παρακολουθούν όλα τα επιχειρηματικά τους έξοδα σε ένα σημείο. Οι κάτοχοι λογαριασμών μπορούν, επίσης, να συνδεθούν μέσω της Web εφαρμογής από τον υπολογιστή τους και να κατεβάσουν δηλώσεις για επιστροφή φόρων, με πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο.

Οι πελάτες της N26 Business Metal θα λάβουν μια ανέπαφη χρεωστική κάρτα Mastercard, η οποία ακολουθώντας τον χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό σχεδιασμό της N26, είναι χαραγμένη και κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και ζυγίζει 18g - τρεις φορές περισσότερο από μια κανονική κάρτα. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν τη δήλωση τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις αποκλειστικές μεταλλικές αποχρώσεις που ταιριάζουν στο προσωπικό τους στυλ: μαύρο ανθρακί , ροζ χαλαζία ή ασημί σχιστόλιθος.

Επιπλέον, οι πελάτες της N26 Business Metal μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έως και δέκα Spaces, τη δημοφιλή λειτουργία δευτερεύοντα λογαριασμού της N26, που παρέχει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να βάλετε λεφτά στην άκρη. Οι κάτοχοι του λογαριασμού μπορούν, επίσης, να ανοίξουν Shared Spaces. Εκεί μπορούν να προσκαλέσουν έως και δέκα άτομα, και συμμετέχοντας όλοι μαζί, μπορούν να εξοικονομούν, να ξοδεύουν και να παρακολουθούν τα χρήματα τους σε ένα Space, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν κοινό λογαριασμό.

Τον N26 Business Metal μπορεί κανείς να τον αποκτήσει με 16,90 € τον μήνα. Διατίθεται για πελάτες που διαμένουν σε μια από παρακάτω χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία,Ισπανία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σουηδία και Φινλανδία.

Ο νέος λογαριασμός συνάδει με τις προσπάθειες της εταιρείας για την δημιουργία ευέλικτων, ειδικά σχεδιασμένων τραπεζικών εμπειριών, οι οποίες ευθυγραμμίζονται καλύτερα με τις καθημερινές οικονομικές ανάγκες και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Στόχος του, όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η ψηφιακή τράπεζα, είναι να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα οικονομικά τους.

«Με τον N26 Business Metal, θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν premium λογαριασμό ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, που να ευθυγραμμίζεται καλύτερα με τις ατομικές τους ανάγκες, ενσωματώνοντας μοναδικά οφέλη όπως επιστροφή χρημάτων, ασφάλιση και προσφορές συνεργατών», δήλωσε η Georgina Smallwood, Chief Product Officer της N26. «Στο μέλλον θέλουμε να ενσωματώσουμε επιπλέον χαρακτηριστικά που θα απλοποιούν τη διαχείριση των συναλλαγών και των πληρωμών φόρου, για μια ακόμα περισσότερο εξατομικευμένη τραπεζική εμπειρία».

«Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι αποτελούν ένα αυξανόμενο και όλο και πιο σημαντικό μέρος του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού, με περισσότερους από 1,123 εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες στην Ελλάδα σήμερα. Ωστόσο, συχνά παραβλέπονται και παραμελούνται από τις παραδοσιακές τράπεζες», σχολίασε ο Sarunas Legeckas, General Manager Greater Europe. «Η N26 επενδύει συνεχώς σε ειδικά σχεδιασμένες λύσεις σε αυτήν την αγορά, και ένα πρώτο σημαντικό βήμα έγινε όταν ανοίξαμε το Vienna Tech Hub τον Οκτώβριο του 2019, ένα νέο κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας για να ηγηθούμε στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας προσφοράς. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τώρα τον νέο λογαριασμό N26 Business Metal, εμπλουτίζοντας τα υπάρχοντα Business προϊόντα μας και καινοτομώντας στον τομέα με αποκλειστική επιστροφή χρημάτων, καθώς και με μια επιπλέον σειρά από κύρια οφέλη λογαριασμού."

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση https://n26.com/en-eu/blog/introducing-n26-business-metal.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider