Deutsche Bank: Απαγόρευσε στο προσωπικό της την πώληση μετοχών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Deutsche Bank: Απαγόρευσε στο προσωπικό της την πώληση μετοχών
Η απαγόρευση ισχύει για όσο διαρκούν οι συζητήσεις για τη συγχώνευση της τράπεζας με την Commerzbank.

Η Deutsche Bank απαγόρευσε στα ανώτατα διευθυντικά στελέχη της να πουλήσουν οποιοδήποτε μετοχή κατέχουν, όσο διαρκούν οι συζητήσεις για τη συγχώνευση της τράπεζας με την Commerzbank.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, αυτό είναι ακόμα ένα χτύπημα για τους εργαζόμενους που είδαν τα έσοδα τους από τις μετοχές να μειώνονται περισσότερο από το μισό, από την περασμένη χρονιά.

Οι τραπεζίτες που προσπάθησαν να πουλήσουν μετοχές αναγάστηκαν να συμμορφωθούν με τη νέα οδηγία της Deutsche Bank, σύμφωνα με την οποία «παραβιάζουν την εμπορική πολιτική των εργαζομένων». Αυτό συνέβη αφού οι δύο γερμανικές τράπεζες αποκάλυψαν ότι είχαν εισέλθει σε επίσημες συζητήσεις την περασμένη Κυριακή.

«Ο τραπεζικός περιορισμός όσον αφορά την πώληση των μετοχών των εργαζομένων κατά τη διάρκει των συζητήσεων Deutsche και Commerzbank τέθηκε σε εφαρμογή, προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης συμμόρφωση με τους σχετικούς κανονισμούς», δήλωσε εκπρόσωπος της τράπεζας στη Financial Times και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η συνήθης πρακτική για αυτές τις καταστάσεις και η καθοδήγηση παρέχεται στους υπαλλήλους»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider