Έπιπλα για gamers σε συνεργασία με την Asus ετοιμάζει η IKEA

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έπιπλα για gamers σε συνεργασία με την Asus ετοιμάζει η IKEA
Στον θαυμαστό κόσμο του gaming ετοιμάζεται να μπει η γνωστή σουηδική εταιρεία επίπλων.

Μια αναπάντεχη συνεργασία που θα εκπλήξει τους απανταχού gamers, ανακοίνωσαν τα γνωστά σουηδικά καταστήματα επίπλων IKEA και ο τεχνολογικός κολοσσός της ASUS. Συγκεκριμένα το gaming τμήμα της ASUS, γνωστό κι ως Republic of Gamers ή εν συντομία ROG, θα συνεργαστεί με την ΙΚΕΑ για να δημιουργήσουν προσιτά gaming έπιπλα κι αξεσουάρ επίπλων. Να υπενθυμίσουμε ότι η Republic of Gamers (ROG) είναι μία από τις κορυφαίες επωνυμίες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, η οποία σχεδιάζει καινοτόμα και υψηλής ποιότητας «εργαλεία» για gamers.

«Μέσω της συνεργασίας μας με τη ROG, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τις γνώσεις μας επάνω στην επίπλωση σπιτιού με το know-how της ROG στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών gaming» τονίζει σε ανακοίνωσή της η σουηδική εταιρεία.

ΙΚΕΑ και Asus θα εγκαινιάσουν την συνεργασία τους δημιουργώντας περίπου 30 προϊόντα που απευθύνονται αποκλειστικά σε gamers. Η νέα σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αρχικά στην αγορά της Κίνας, τον Φεβρουάριο του 2021. Ωστόσο, από τον Οκτώβριο του 2021 τα συγκεκριμένα αξεσουάρ κι έπιπλα θα διατεθούν και σε άλλες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η ΙΚΕΑ.

Ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης από πλευράς των δύο εταιρειών δεν είναι άλλος από την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του gaming παγκοσμίως. « Σήμερα σχεδόν το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού (2,5 δισεκατομμύρια) είναι gamers, αλλά οι ανάγκες τους όσον αφορά την επίπλωση του σπιτιού δεν έχουν καλυφθεί. Στην ΙΚΕΑ ενδιαφερόμαστε να βρούμε τρόπους ώστε η επίπλωση να βελτιώσει την εμπειρία του gaming και τη ζωή γύρω από αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της σουηδικής εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία επίπλων έχει ξεκινήσει να εξερευνά τον θαυμαστό κόσμο του gaming ήδη από πέρυσι όταν και συνεργάστηκε με την UNYQ και την Area Academy.

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός των προϊόντων θα γίνουν από τη σχετική ομάδα της IKEA στη Σανγκάη με τους ανθρώπους των δύο εταιρειών να συμβουλεύονται μάλιστα επαγγελματίες παίκτες και λάτρεις του gaming.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider