Άμεση ανταμοιβή έως και 600 ευρώ για επιστροφή iPhone στα Green Panda ATM

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άμεση ανταμοιβή έως και 600 ευρώ για επιστροφή iPhone στα Green Panda ATM
green panda iphone istorm ανακύκλωση
Νέα συνεργασία Green Panda και iStorm για μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste) προς όφελος των καταναλωτών.

Tην δυνατότητα επιστροφής του παλιού τους iPhone λαμβάνοντας άμεσα ανταμοιβή γι' αυτό έχουν πλέον οι Έλληνες μετά και την συνεργασία της Green Panda, της πρώτη ελληνική recommerce start-up για την ασφαλή πώληση και ανακύκλωση ενός smartphone, με την iStorm, τη μοναδική αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Quest.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους χρήστες iPhone ανταμοιβή για την συσκευή τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας.

Πώς λειτουργεί

Η υπηρεσία η οποία ξεκινά τον φετινό Ιούλιο επιτρέπει στους χρήστες iPhone να επιστρέψουν τη συσκευή τους σε ένα κατάστημα iStorm ή σε ένα Green Panda ATM και να κερδίσουν στην στιγμή voucher μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αξιολόγηση της συσκευής τους για μελλοντικές αγορές.

Η εκάστοτε προσφορά προκύπτει με βάση το μοντέλο και τη φυσική κατάσταση της συσκευής και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα €600 για τα πιο πρόσφατα μοντέλα.

Αναλυτικότερα οι χρήστες iPhone μπορούν

  • να επισκεφτούν ένα από τα 7 καταστήματα iStorm σε Αθήνα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, και να λάβουν απευθείας προσφορά για το iPhone που θέλουν να διαθέσει προς πώληση.
  • ή ένα από τα 28 Green Panda ATM στην Αττική, και να λάβουν εξίσου μια προσφορά για το iPhone που επιθυμούν να διαθέσουν, βάσει της αξιολόγησης που υλοποιείται αυτόματα από το ATM.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Trade & Upgrade» της iStorm, το οποίο υλοποιείται και υποστηρίζεται πλήρως από την Green Panda.

Εφαρμόζοντας στην πράξη ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας, η Green Panda και η iStorm φιλοδοξούν να προσφέρουν στους σύγχρονους καταναλωτές ακόμη περισσότερες καινοτόμες, εύκολες και ασφαλείς λύσεις πώλησης ή ανακύκλωσης ενός iPhone, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste). Επιπλέον, η iStorm μέσα από αυτήν την στρατηγική συνεργασία με την Green Panda, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν άμεσο όφελος από το παλιό τους iPhone και να αποκτήσουν εύκολα και σε προνομιακή τιμή νέο iPhone, προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την αξία του δικού σας iPhone επισκεφτείτε το www.istorm.gr/trade-upgrade και το greenpanda.io

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αλλαγές στην ελληνική αγορά των smartphones φέρνει το 5G

Σε τροχιά για νέο ιστορικό υψηλό η μετοχή της Apple, το πρώτο από τον Ιανουάριο 

Οι ελλείψεις στην αγορά των μικροτσίπ και μια δυσοίωνη πρόβλεψη

gazzetta
gazzetta reader insider insider