Τρεις διαγωνισμοί για 1.180 Οπλίτες στις Ένοπλες Δυνάμεις - Αιτήσεις έως 27 Αυγούστου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρεις διαγωνισμοί για 1.180 Οπλίτες στις Ένοπλες Δυνάμεις - Αιτήσεις έως 27 Αυγούστου
Θα προσληφθούν 779 Οπλίτες στον Στρατό Ξηράς, 200 στο Πολεμικό Ναυτικό και 201 στην Πολεμική Αεροπορία για βραχεία περίοδο τριών ετών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία έτη

Τρεις διαγωνισμοί για την πρόσληψη συνολικά 1.180 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, στους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων για το έτος 2021.

Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 779 Οπλίτες στον Στρατό Ξηράς, 200 στο Πολεμικό Ναυτικό και 201 στην Πολεμική Αεροπορία για βραχεία περίοδο τριών ετών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία έτη.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται έως την 27 Αυγούστου ως εξής:

  • Από τους οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον διανύεται το τελευταίο τετράμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.
  • Από τους εφέδρους, στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ), στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους, εφόσον δεν
    έχουν παρέλθει πέντε (5) έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

Κατάταξη των νέων ΕΠ.ΟΠ

Στο μεταξύ, οι επιτυχόντες Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ) στον διαγωνισμό πρόσληψης του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Κοινού Νομικού Σώματος θα κληθούν για κατάταξη από 23 έως 27 Αυγούστου 2021.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider