Νέα απευθείας σύνδεση Αθήνα - Βιέννη από 19,99 με την Laudamotion

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα απευθείας σύνδεση Αθήνα - Βιέννη από 19,99 με την Laudamotion
Οι καθημερινές πτήσεις ξεκινούν από τον Οκτώβριο του 2019.

Νέα απευθείας σύνδεση από την Αθήνα προς τη Βιέννη ξεκινά η Νο 1 εταιρεία χαμηλού κόστους της Αυστρίας, Laudamotion. Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε η Laudamotion θα προσφέρει από τον Οκτώβριο του 2019 καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη, με πτήσεις που θα ξεκινούν από 19,99 ευρώ.

Με αφορμή τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων της, η Laudamotion προσφέρει μια ακόμα έκπτωση σε όσους κλείσουν τα εισιτήριά τους σήμερα. Ειδικότερα, οι Επιβάτες που θα κάνουν κράτηση στο laudamotion.com θα λαμβάνουν ένα voucher αξίας 5 ευρώ για κάθε άτομο και κράτηση πτήσης.

Μέσα στον πρώτο χρόνο η low cost αεροπορική εταιρεία πούλησε περισσότερα από 5,3 εκατομμύρια εισιτήρια καταγράφοντας και ρεκόρ 94% πληροτήτων. Για το 2019/2020, αναμένεται ότι περισσότεροι από 6 εκατομμύρια επιβάτες θα ταξιδέψουν με ένα από τα 122 δρομολόγια της εταιρείας.

«Τα δρομολόγιά μας αποδίδουν, γιατί έχουμε την κατάλληλη προσφορά για τους πελάτες που ενδιαφέρονται για το ύψος των τιμών. Συγκεκριμένα, με τα νέα μας Leisure routes, είμαι σίγουρος ότι η κίνηση θα αυξηθεί στη νέα απευθείας σύνδεση προς / από τη Βιέννη, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Andreas Gruber.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Laudamotion είναι η Νο 1 αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία και έχει πάρει το όνομά της από τον ιδρυτή της Niki Lauda, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία το Μάρτιο 2018. Ο στόλος της σήμερα λειτουργεί υπό τον κωδικό ΟΕ και συμπεριλαμβάνει 23 αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται από την Αυστρία και τη Γερμανία. Η Laudamotion εδρεύει κεντρικά στη Βιέννη ενώ επικεντρώνεται επίσης στην ισχυρή ανάπτυξη των βάσεών της στο Ντίσελντορφ, τη Στουτγάρδη και την Πάλμα. Η αυστριακή εταιρεία πετά σε περισσότερους από 90 προορισμούς και προσφέρει στους επιβάτες που ενδιαφέρονται για τη διαμόρφωση και το ύψος των τιμών, ένα ευέλικτο και πελατοκεντρικό πλάνο χρεώσεων με μια ακαταμάχητη σχέση τιμής-υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider