Μια νέα καινοτόμο υπηρεσία με ονομασία Car Spa δημιούργησε η εταιρεία Cityzen Parking & Services. Προκειται για μια πολυτελή αλλά οικονομική, ολοκληρωτική αλλά και σύντομη, περιποίηση του αυτοκινήτου σας, την ώρα που εσείς απλώς το παρκάρετε σ’ έναν από τους σταθμούς της Cityzen για να κάνετε τις δουλειές σας. 

Η διαδικασία είναι απλή:

Κλείνετε ένα ραντεβού με την Cityzen Parking & Services, την ημέρα που σχεδιάζετε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας για μερικές ώρες σ’ έναν από τους σταθμούς της:

  • Στα δικαστήρια της ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
  • Στο ΑΙΘΡΙΟ του Αμαρουσίου
  • Στην οδό ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΙΑΣ στο Μαρούσι
  • Στον σταθμό ΩΚΕΑΝΟΣ (Μιχαλακοπούλου και Δημητρέσα 12)
  • Στην οδό ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 10
  • Στον ΠΥΡΓΟ Αθηνών (Αγίου Ανδρέου 3-5)
  • Στην οδό ΤΥΔΕΩΣ 15-17

Αφού προγραμματίσετε το ραντεβού η εταιρεία αναλαμβάνει -μέχρι να επιστρέψετε- να έχει πλύνει το αυτοκίνητό σας (μέσα – έξω) , να έχει κάνει έναν πλήρη βιολογικό καθαρισμό (εφόσον το επιθυμείτε), ή να έχει ολοκληρώσει την απεντόμωση των προφυλακτήρων αρωματίζοντας το κλιματιστικό του οχήματός σας.

Όλα αυτά σε μια φιλική τιμή προσφοράς που καλύπτει τόσο την στάθμευση όσο και την περιποίηση του αυτοκινήτου στα car spa Cityzen Parking από εξειδικευμένο προσωπικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία parking Cityzen Parking & Services διαθέτει δική της mobile εφαρμογή, συμβατή με Android και iOs, μέσα από την οποία μπροείτε να προαγοράσετε την θέση στάθμευσης σας εξασφαλίζοντας και 20% έκπτωση. 

Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα ενημέρωσης για το υπόλοιπο του προαγορασμένου χρόνου στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο.

Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες τις πληροφορίες που αφορούν κάθε σταθμό Cityzen όπως τον τιμοκατάλογο, το ωράριο και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορεί να βρει σε κάθε έναν από τους χώρους εξυπηρέτησης οδηγών.

Για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε σταθμό, ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα πλοήγησης και να ενημερωθεί για την κίνηση στους δρόμους, επιλέγοντας τη γρηγορότερη διαδρομή, κερδίζοντας χρόνο στην καθημερινότητα του.

Επιπλέον μέσω του Cityzen app παρέχεται η υπηρεσία zenParking. Η καινοτομική υπηρεσία της Cityzen, που μπορείς να εξοφλήσεις το σύνολο της παραμονής σου μέσα από το κινητό σου με έκπτωση 20%, λίγο πριν την έξοδο από το χώρο στάθμευσης, ακόμη και εάν δεν έχεις προαγοράσει χρόνο στάθμευσης.