Ροντ Στιούαρτ: Πουλάει 70 εκατ. δολάρια το «παλάτι» του στο Λος Άντζελες - Έχει ακόμα και δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου

Την πολυτελέστατη έπαυλή του στο Λος Άντζελες αποφάσισε να πουλήσει Ροντ Στιούαρτ για 70 εκατ. δολάρια. Το château στο οποίο ο διάσημος τραγουδιστής έμεινε για πάνω από δύο δεκαετίες διαθέτει ακόμη και δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου.
Ροντ Στιούαρτ: Πουλάει 70 εκατ. δολάρια το «παλάτι» του στο Λος Άντζελες - Έχει ακόμα και δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου

Ο θρύλος της μουσικής, Ροντ Στιούαρτ, φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει ακίνητο, βάζοντας ταυτόχρονα και μερικά χρήματα στην τσέπη. Ο Βρετανός ροκ σταρ μόλις εισήγαγε την τεράστια βίλα του στο North Beverly Park του Λος Άντζελες για τα εντυπωσιακό ποσό των 70 εκατ. δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα: Eagle Mountain - Ποιος και γιατί έδωσε 22 εκατ. δολάρια για να αγοράσει την πόλη-φάντασμα στην έρημο της Καλιφόρνια;

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η πράκτορας του μεσιτικού γραφείου Douglas Elliman που έχει αναλάβει την πώληση, δεν αποκάλυψε τους λόγους της απόφασης του Στιούαρτ να πουλήσει το παλάτι το οποίο είχε αγοράσει το 1991 για μόλις 12 εκατ. δολάρια, ενώ ο εκπρόσωπος του μουσικού δεν απάντησε στο αίτημα του WSJ για σχόλιο.

Το κεντρικό σπίτι των εννέα υπνοδωματίων σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Richard Landry για να μοιάζει με ευρωπαϊκό κάστρο, με επιβλητικό κίτρινο εξωτερικό και διπλές πόρτες.

Εικόνα

Για να φτάσει κανείς στο κτήριο, θα πρέπει να διασχίσει ένα μακρύ δρόμο με χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και ένα κλασικό σιντριβάνι. Στην είσοδο κυριαρχούν τα μαρμάρινα δάπεδα και οι κορινθιακές κολώνες, στοιχεία που συνεχίζονται σε όλο το σπίτι, με πινελιές όπως ξύλινες επενδύσεις και κρυστάλλινους πολυελαίους.

Εικόνα

Η κύρια σουίτα περιλαμβάνει ένα μεγάλο καθιστικό, ευρύχωρες ντουλάπες και τζάκι, με εξωτερική βεράντα που βλέπει πάνω από την πισίνα. Το υπόλοιπο σπίτι είναι σχεδιασμένο για συνεστιάσεις και γιορτές με φίλους.

Μια επίσημη τραπεζαρία έχει χώρο για 20 άτομα και ένα υπέροχο δωμάτιο στον κεντρικό όροφο διαθέτει ένα μπαρ και μια υπερυψωμένη πλατφόρμα όπου βρίσκεται επί του παρόντος ένα πιάνο με ουρά. Αλλού, υπάρχει μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη και ένα ακόμη μικρότερο μπαρ διακοσμημένο με πράσινη ξύλινη επένδυση.

Εικόνα

Έξω, στα σχεδόν τρία στρέμματα γης, θα βρείτε έναν τριώροφο ξενώνα και ένα κανονικό γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς ο Στιούαρτ είναι γνωστός για το πάθος που έχει για το σπορ. Για άσκηση στους εσωτερικούς χώρους, υπάρχει η επιλογή ανάμεσα στα δύο γυμναστήρια του καταλύματος.

Εικόνα

Πρόσφατα, ο πρώην γείτονας του Στιούαρτ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, πούλησε το σπίτι του στο Beverly Park για 55 εκατ. δολάρια, αν και αρχικά το είχε καταχωρίσει για 87,5 εκατ. δολάρια. Στο ίδιο πνεύμα, το κτήμα των 3.000 τετραγωνικών μέτρων του Στιούαρτ συνδυάζει την επιδεικτική τιμή του με την ίδια μαξιμαλιστική διακόσμηση.

Εικόνα

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα πολύ ακριβά σπίτια στο Λος Άντζελες που διαθέτουν μοντέρνα αισθητική, το σπίτι του Στιούαρτ είναι «κάτι που φαίνεται διαφορετικό και ξεχωρίζει», σύμφωνα τουλάχιστον με τη Wall Street Journal. Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον άνθρωπο που έκανε επιτυχία το τραγούδι «Da Ya Think I'm Sexy?».