Κριστιάνο Ρονάλντο και Jacob & Co. παρουσίασαν δύο νέα υπερπολυτελή ρολόγια αφιερωμένα στη δόξα του CR7

Η Jacob & Co. λάνσαρε δύο νέα ρολόγια που δημιούργησε σε συνεργασία με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα δύο νέα μοντέλα Jacob & Co. CR7 Epic X προσφέρονται σε δύο εκδόσεις, «Flight of CR&» και «Heart of CR7», και αποτελούν εξαιρετικά εξατομικευμένες παραλλαγές της γνωστής σειράς Epic X της Jacob & Co. με διαμάντια στην κάσα των 44 mm.
Κριστιάνο Ρονάλντο και Jacob & Co. παρουσίασαν δύο νέα υπερπολυτελή ρολόγια αφιερωμένα στη δόξα του CR7

Με το 2022 FIFA World Cup να συνεχίζεται στο Κατάρ, ήταν ίσως η ιδανική στιγμή για την Jacob & Co και τον Πορτογάλο επιθετικό Κριστιάνο Ρονάλντο, για να αποκαλύψουν τους νεότερους καρπούς της συνεργασίας τους: τα ρολόγια CR7 Epic.

Διαβάστε ακόμα: Κριστιάνο Ρονάλντο - O άνεργος ποδοσφαιριστής δίνει δουλειά-όνειρο με τρομερούς μισθούς στους υπαλλήλους του

Η Jacob & Co. λάνσαρε δύο νέα κομμάτια από την αρχική συλλογή που προέκυψε από τη συνεργασία της με τον διεθνή επιθετικό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν κι άλλα ρολόγια.

Τα δύο νέα μοντέλα Jacob & Co. CR7 Epic X προσφέρονται σε δύο εκδόσεις το καθένα: τις «Flight of CR&» και «Heart of CR7». Τα ρολόγια είναι εξαιρετικά εξατομικευμένες παραλλαγές της γνωστής σειράς Epic X της Jacob & Co. με διαμάντια στην κάσα των 44 mm και έγχρωμο δαχτυλίδι στην εσωτερική περίμετρο της στεφάνης όπου αναγράφονται οι ενδείξεις ώρας.

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο είναι οι δύο χαρακτηριστικές κάθετες γέφυρες που είναι ορατές στην όψη του ρολογιού στο οποίο απουσιάζει φυσικά το καντράν, ως είθισται στα περισσότερα ρολόγια της Jacob & Co..

Στις δύο αυτές γέφυρες κυριαρχεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στην αριστερή μπάρα υπάρχουν εικόνες του Ρονάλντο (ανάλογα με την έκδοση του ρολογιού), είτε με το πρόσωπο προς τα εμπρός είτε από οπίσθια λήψη.

Στη δεξιά πλαϊνή μπάρα διακρίνεται η υπογραφή του Ρονάλντο και το λογότυπο CR7. Ακόμη και η πλάτη της κάσας, με χρωματιστό κρύσταλλο από ζαφείρι, μπορεί να υπερηφανεύεται για την εικόνα του Ρονάλντο σε χρυσό, πάντα με τη φανέλα με το νούμερο 7.

Τα ρολόγια τροφοδοτούνται από το χειροκίνητο μηχανισμό Jacob & Co. Caliber JCAM45, ο οποίος –απουσίας καντράν- είναι πλήρως ορατός. Η χαρακτηριστική, εξαιρετικά πολύπλοκη μηχανική κίνηση επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση. Για παράδειγμα, το «βαρέλι» στις 12:00 έχει σχήμα που μοιάζει με μπάλα ποδοσφαίρου, ενώ από τη διάφανη πλάτη της κάσας είναι ορατό το χαρακτηριστικό ελατήριο-«χταπόδι» της φίρμας.

Τα ρολόγια αποτελούν απόδειξη ακρίβειας και τελειότητας, δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο τον Ρονάλντο όσο και την Jacob & Co.. Σε αυτό το νέο προφίλ κάσας, η στεφάνη, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στα προηγούμενα ρολόγια Epic X της φίρμας, έχει τώρα απότομη περίμετρο, επιτρέποντας τη διακόσμησή της με διαμάντια.

Επιπλέον, η Jacob & Co. χρησιμοποιεί πολύχρωμα εξαρτήματα αλουμινίου για να υπογραμμίσει τα χρώματα των δύο εκδόσεων που αντιπροσωπεύουν τα χρώματα της της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας, της οποίας ο Ρονάλντο είναι ο αρχηγός στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το ρολόι «Flight of CR7» είναι κατασκευασμένο από ροζ χρυσό 18 καρατίων και προσφέρεται είτε με ροζ χρυσό πλαίσιο στεφάνης ή στην πιο εκθαμβωτική έκδοση με σετ στεφάνης διακοσμημένης με 26 λευκά διαμάντια 4,26 καρατίων. Αυτό είναι το μοντέλο που φοράει ο Ρονάλντο.

Σε αυτό το ρολόι, η εσωτερική περίμετρος της στεφάνης διαθέτει έντονο κόκκινο χρώμα και μια νέα γραμματοσειρά, ενώ η βάση της κορώνας, με μύτη cabochon, είναι επίσης κόκκινη. Ακόμη και τα πλαϊνά και η φόδρα του μαύρου ιμάντα Cordura είναι σε κόκκινο χρώμα, όπως και οι άκρες των δύο χρυσών δεικτών.

Εικόνα

Η έκδοση «Heart of CR7» είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, και διατίθεται επίσης σε δύο εκδόσεις: είτε με γυαλιστερό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι είτε με στεφάνη από σετ διαμαντιών (και πάλι, με 26 λευκά διαμάντια 4,26 καρατίων).

Ο χρωματικός τόνος σε αυτό το ρολόι είναι έντονο πράσινο, με πράσινη εσωτερική περίμετρο στεφάνης, πράσινη κορώνα και μαύρο λαστιχένιο λουράκι με πράσινες άκρες, σε μοτίβο κηρήθρας. Η πλάτη της κάσας με χρωματιστό κρύσταλλο από ζαφείρι είναι επίσης πράσινη, απεικονίζοντας πάντα τη φιγούρα του Ρονάλντο με τη διάσημη φανέλα του.

Εικόνα

πορείτε να δείτε τα δύο ρολόγια Jacob & Co. CR7 Epic X και τις εκδόσεις τους «Flight of CR&» και «Heart of CR7», στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Jacob & Co., και να επικοινωνήσετε φυσικά με την εταιρεία για παραγγελίες και ενημέρωση όσον αφορά στις τιμές τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ