schema-news-article
custom-seo-title
custom-node-info
Δωρεάν βόλτες με έλκηθρο και ταράνδους προσφέρει η Uber σε όσους επισκεφθούν τη Φινλανδία
Η Uber Sleigh είναι η νέα υπηρεσία της Uber, μέσω της οποίας προσφέρονται δωρεάν βόλτες με τάρανδο και έλκηθρο σε όσους βρεθούν στη Φινλανδία για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι διαδρομές θα πραγματοποιούνται από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου μέσα στο εντυπωσιακό χιονισμένο δάσος στο Ροβανιέμι στη Λαπωνία.

Η Uber αποφάσισε να κάνει ένα εξαιρετικό δώρο στους πελάτης της αυτά τα Χριστούγεννα. Η πρωτοπόρος εταιρεία μετακινήσεων μόλις ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν βόλτες με έλκηθρο και τάρανδους σε όσους επισκεφθούν τη Φινλανδία, για να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Διαβάστε ακόμα: Τι ξέχασαν οι επιβάτες μέσα στα οχήματα της Uber

Σύμφωνα με την Uber, η μοναδική εμπειρία, είναι διαθέσιμη με σειρά προτεραιότητας, και επιτρέπει στους ταξιδιώτες στη Λαπωνία της Φινλανδίας να κάνουν κράτηση για δίωρες διαδρομές με έλκηθρο κατά παραγγελία, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στις 10 π.μ. και στις 2 μ.μ. από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

«Στην Uber, αναζητούμε πάντα τρόπους για να φέρουμε λίγη μαγεία σε κάθε ταξίδι και με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσατε να βρίσκεστε σε μια περιήγηση που θα πραγματοποιήσετε μια φορά στη ζωή σας σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη στη γη », δήλωσε η Άναμπελ Ντίαζ, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της EMEA Mobility στην Uber.

«Με το λανσάρισμα του Uber Sleigh στη Λαπωνία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ζωντανέψουμε τα χριστουγεννιάτικα όνειρα», συμπλήρωσε.

Οι τάρανδοι του Αϊ-Βασίλη σέρνουν το έλκηθρο σε κάθε βόλτα φορώντας ένα εορταστικό σαμάρι της Uber. Οι διαδρομές πραγματοποιούνται μέσα από το εντυπωσιακό χιονισμένο δάσος στο Ροβανιέμι, την επίσημη πατρίδα του Άγιου των Χριστουγέννων, και οι επιβαίνοντες μπορούν να την απολαύσουν τυλιγμένοι σε μια ζεστή ειδική κουβέρτα που διαθέτει το έλκηθρο.

Φυσικά μόνο οι ταξιδιώτες που βρίσκονται στην περιοχή του Ροβανιέμι της Φινλανδίας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση για κρατήσεις στο Uber Sleigh. το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Uber.

Εικόνα

Εννοείται πως πέρα από τους τάρανδους και τα έλκηθρα, υπάρχουν πολλές άλλες μοναδικές εορταστικές δραστηριότητες στη Φινλανδία τις οποίες επιβάλλεται να ζήσει κανείς. Η θέα στο Βόρειο Σέλας και η χαλάρωση στις παραδοσιακές σάουνες είναι δυο που εύκολα έρχονται στο μυαλό.

Προσθέστε επίσης στη λίστα και βόλτες με snowmobile αλλά και μια επίσκεψη στις σκηνές ενός λαπωνικού καταυλισμού όπου θα μπορείτε να γευτείτε σούπα με γάλα και σολoμό που μαγειρεύεται σε καζάνι πάνω στη φωτιά. Ακόμη να φτιάξετε βαλίτσες;

custom-media-gallery
custom-back-to-section

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.