Η Sony μόλις μας έδωσε τη μεγαλύτερη πληροφορία σχετικά με το Playstation 6

Gamers όλο του κόσμου ενωθείτε. Τo Playstation 6 ήδη ετοιμάζεται. Η Sony δε θα προχωρήσει στο λανσάρισμα νέας κονσόλας πριν το 2028, αλλά φαίνεται πως θα έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 6-7 χρόνια, μέχρι να βγει η επόμενη.
Η Sony μόλις μας έδωσε τη μεγαλύτερη πληροφορία σχετικά με το Playstation 6

To Playstation 5 από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του προκάλεσε μία άνευ προηγουμένου φρενίτιδα στον πλανήτη του gaming. Κάπου εκεί, όμως, ήρθε στη ζωή μας και η πανδημία του κορονοϊού, προκαλώντας τρομερές καθυστερήσεις στην παραγωγή και διαμονή της κονσόλας.

Διαβάστε ακόμη: OMEGA Seamaster Diver 300M 60 Years of James Bond: Δύο νέα εντυπωσιακά ρολόγια για τα 60ά γενέθλια του 007

Η ζήτηση ήταν πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά, με τη Sony να μην προλαβαίνει να εξυπηρετήσει όλους τους φαν της ανά τον κόσμο. Ακόμα και σήμερα άλλωστε υπάρχουν πολλοί που περιμένουν πώς και πώς να πιάσουν επιτέλους στα χέρια τους το Playstation 5 και να «λιώσουν» τα χειριστήριά του.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, οποιαδήποτε κουβέντα για το Playstation 6 δεν είναι της παρούσης. Βέβαια, για τη Sony δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού η εταιρεία με το που έδωσε στην αγορά το PS5 άρχισε να σχεδιάζει την επόμενη κονσόλα.

Και για πρώτη φορά αυτές τις ημέρες ήρθε στη δημοσιότητα η ημερομηνία, στην οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε την εμπειρία ενός Playstation 6. Την αποκάλυψη έκανε το The Gamer, το οποίο επικαλείται μια σειρά εγγράφων που έστειλε η Sony στη Microsoft σχετικά με την εξαγορά της εταιρείας παραγωγής παιχνιδιών, Activision Blizzard, από τη δεύτερη.

Εκεί αναφέρεται πως η Sony δε θα προχωρήσει στο λανσάρισμα νέας κονσόλας μέχρι το 2027, επομένως το Playstation 6 πάει για το 2028, δηλασή σε περίπου οκτώ χρόνια από την κυκλοφορία του PS5.

Φαίνεται πάντως πως κάθε κονσόλα της εταιρείας έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 6-7 χρόνια, μέχρι να βγει η επόμενη. Το PS1 κυκλοφόρησε το 1994, το PS2 το 2000, το PS3 το 2006, το PS4 το 2013 και το PS5 το 2020. Έχουμε ακόμη αρκετό καιρό μπροστά μας προκειμένου να απολαύσουμε την κονσόλα που αγοράσαμε πρόσφατα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ