Κριστιάνο Ρονάλντο: O άνεργος ποδοσφαιριστής δίνει δουλειά-όνειρο με τρομερούς μισθούς στους υπαλλήλους του

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος επιθετικός Κριστιάνο Ρονάλντο να μην έχει ομάδα, ωστόσο αυτό δεν τον σταματά από το να δίνει εντυπωσιακούς μισθούς στους έργαζόμενούς του.
Κριστιάνο Ρονάλντο: O άνεργος ποδοσφαιριστής δίνει δουλειά-όνειρο με τρομερούς μισθούς στους υπαλλήλους του

Όλοι λατρεύουν να ασχολούνται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Από τη μια οι φαν του, οι οποίοι τον παρακολουθούν πιστά και ευελπιστούν ότι η Πορτογαλία θα φτάσει μακριά στο Μουντιάλ κι από την άλλη οι haters, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς να κάνει κάποιο λάθος για να τον κράξουν.

Διαβάστε ακόμη: Λιονέλ Μέσι: Εμφανίστηκε με ρολόι 145.000 δολαρίων λίγο πριν την ήττα της Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ

Τα έχει συνηθίσει όλα αυτά ο Πορτογάλος. Υπάρχουν όμως, και στιγμές που του αρέσει να βρίσκει την ηρεμία του. Κάτι που όπως υποπτευόμαστε όλοι, περιμένει πώς και πώς να κάνει μετά τη διοργάνωση του Κατάρ. Βλέπετε, λίγες ημέρες πριν το Μουντιάλ ο Ρονάλντο αγόρασε το πιο ακριβό ακίνητο στην Πορτογαλία.

Πρόκειται για μια τεράστια βίλα συνολικής έκτασης 544 τετραγωνικών μέτρων στην παραθαλάσσια περιοχή Κασκάις. Η συγκεκριμένη κατοικία κόστισε στον Ρονάλντο 21 εκατομμύρια ευρώ και φαίνεται πως ήδη την προετοιμάζει για μόνιμο τόπο διαμονής του μετά την ποδοσφαιρική του «σύνταξη».

Η μετακόμισή του εκεί θα γίνει το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο ήδη ψάχνει προσωπικό που θα φροντίζει το σπίτι, αλλά και την οικογένειά του. Πόσα χρήματα θα παίρνει τον μήνα όποιος αποφασίσει να δουλέψει για τον Κριστιάνο; Κρατηθείτε! Ο μηνιαίος μισθός που δίνει ο Πορτογάλος στα άτομα που θα εργάζονται στη βίλα του θα φτάνει τα 6.000 ευρώ σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Correido da Manhã, ενώ μέσα στο πακέτο θα παρέχεται και η διαμονή σε δωμάτια του προσωπικού, αλλά και το φαγητό τους.

Το νέο σπίτι του Ρονάλντο, ο οποίος πρόσφατα ξεπέρασε και τους 500 εκατομμύρια followers στο Instagram, προσφέρει όλες τις ανέσεις, καθώς διαθέτει μεγάλο κήπο, πισίνα, γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ, αλλά και γκαράζ που χωράει 20 αυτοκίνητα. Ποια Μύκονος; H καλύτερη «σεζόν» για κάποιο που θέλει να εργαστεί, είναι στη βίλα του Πορτογάλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ