C-SEED και Porsche Design παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αναδιπλούμενη εξωτερική τηλεόραση στον κόσμο

Η C-SEED συνεργάστηκε με τη Porsche Design για τη δημιουργία της μεγαλύτερης αναδιπλούμενη εξωτερικής τηλεόρασης στον κόσμο. Η οθόνη 201 ιντσών διαθέτει πάνω από 2.963.520 MicroLED, ενώ διπλώνεται και βυθίζεται στη βάση της, αμέσως μόλις την κλείσετε.
C-SEED και Porsche Design παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αναδιπλούμενη εξωτερική τηλεόραση στον κόσμο

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για έκπληξη, καθώς η C-SEED είχε αποκαλύψει ήδη τις προθέσεις της. Νωρίτερα φέτος, είχε παρουσιάσει μια υπέροχη, αναδιπλούμενη τηλεόραση που πρακτικά έμοιαζε με έργο τέχνης.

Διαβάστε ακόμα: Leica Cine 1 - Ο πρώτος λέιζερ 4Κ προτζέκτορας μικρής απόστασης προβολής της Leica είναι γεγονός

Τώρα, η κατασκευάστρια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας λανσάρει την υπερσύγχρονη τηλεόραση MicroLED, την πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή τηλεόρασης που έχει σχεδιαστεί για ψυχαγωγία σε εξωτερικούς χώρους.

Εικόνα

Η οθόνη 201 ιντσών κατασκευάστηκε σε συνεργασία με το Porsche Design Studio. Αυτή η όσμωση εκλεπτυσμένης δεξιοτεχνίας και τεχνολογίας παντός καιρού προσφέρουν μια υπέροχη, αναδιπλούμενη τηλεόραση που χρειάζεται μόλις 40 δευτερόλεπτα για να ξεδιπλωθεί πλήρως.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η τηλεόραση διπλώνεται και βυθίζεται τακτοποιημένα στη βάση της, όπου κι αν την τοποθετήσετε, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας χαλάει τη θέα όταν είναι απενεργοποιημένη.

Οπτικά, διαθέτει πάνω από 2.963.520 MicroLED που επεξεργάζονται δεδομένα εικόνας με εξωφρενικό ρυθμό (100.000 φορές το δευτερόλεπτο) επιτρέποντας σε πάνω από 64 δισεκατομμύρια χρώματα να εμφανίζονται, σε οτιδήποτε παρακολουθείτε.

Επιπλέον, είναι η πρώτη τηλεόραση στο είδος της που δημιουργεί ένα τόσο εκτεταμένο φάσμα χρωμάτων, καθώς διαθέτει ακόμη και 4.000 nits για να παρέχει ικανοποιητική εικόνα ακόμη και στις πιο φωτεινές μέρες. Επιπλέον, διαθέτει έξι ομοαξονικά ηχεία αριστερά και δεξιά για ισορροπημένο ήχο, καθώς και ένα subwoofer για εκπομπή χαμηλών συχνοτήτων.

Εικόνα

Ενώ η C SEED 201 είναι το κύριο σχέδιο, η συσκευή θα είναι επίσης διαθέσιμη σε μικρότερη διαμόρφωση 144 ιντσών. Η κατασκευάστρια εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, ωστόσο αναφέρουμε ότι η τηλεόραση N1 των 165 ιντσών που είχε παρουσιαστεί νωρίτερα φέτος πωλείται για περίπου 190.000 δολάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να περιηγηθέιτε στον ιστότοπο της C SEED.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ