Anantara World Islands: Εκεί που κάθε βίλα έχει τη δική της ιδιωτική παραλία

Anantara World Islands: Εκεί που κάθε βίλα έχει τη δική της ιδιωτική παραλία

Μόλις 15 λεπτά από την ακτή του Ντουμπάι, βρίσκεται το νέο mega - project που τραβάει την προσοχή του κόσμου, στο σύμπλεγμα των 300 νησιών που σχηματίζουν το περίγραμμα των ηπείρων του πλανήτη Γη.

Πρόκειται για το «Anantara World Islands», το πρώτο resort των World Islands, που ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό.

Διαβάστε επίσης: Officina Armare: Το νέο πολυτελές ιδιωτικό τζετ Bombardier Global 6000 ανταγωνίζεται την πολυτέλεια των yacht

Το «Anantara World Islands Dubai Resort» βρίσκεται στο νησί που αντιστοιχεί στην Λατινική Αμερική και είναι απολύτως απομονωμένο, καθώς η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο μέσω ταχύπλοου σκάφους και μόνο για όσους έχουν ήδη πάρει ειδική έγκριση, αν και σύντομα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία και ένα ελικοδρόμιο.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το διαβατήριο τους, για να διασφαλιστεί πως όσοι βρίσκονται στο νησί, μεταξύ των οποίων και μέλη βασιλικών οικογενειών, απολαμβάνουν την απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Το νησί διαθέτει συνολικά 70 «κλειδιά» για βίλες και δωμάτια με μπαλκόνι. Αυτά αυτά, οι 40 βίλες διαθέτουν και τη δική τους πισίνα. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να περάσουν τις μέρες τους παίζοντας τένις ή απολαβάνοντας περιποίηση spa. Φυσικά υπάρχει σύγχρονο γυμναστήριο, πληθώρα water sports και ένα σινεμά χωρίς... οροφή για να απολαμβάνουν τα αστέρια.

Βέβαια, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν απλά να τρώνε, τα ξεκουράζονται και να χαλαρώνουν, εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές υπηρεσίες, την εγγύτητα με την πόλη και την απόλυτη απομόνωση.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 440 δολάρια για τα «απλά» δωμάτια με μπαλκόνι και θέα στον ωκεανό. Φυσικά το κάθε δωμάτιο είναι μόλις μερικά βήματα μακριά από μια παραλία με άμμο.

Ενώ όσοι θέλουν να πάρουν μια γεύση απόλυτης πολυτέλειας, μπορούν να επιλέξουν μια από τις 40 Beach Pool Villas τεσσάρων δωματίων, οι τιμές των οποίων φτάνουν τα 9.800 δολάρια τη βραδιά και προσφέρουν μια αίσθηση ιδιωτικού νησιού, καθώς κάθε μια από αυτές έχει το δικό της ξεχωριστό κομμάτι παραλίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ