Zlatan Ibrahimovic: To νέο ρολόι Rolex αξίας 60.000 ευρώ που μόλις απέκτησε δεν είναι για κοινούς θνητούς

Η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, έπειτα από έντεκα χρόνια και ο Zlatan Ibrahimovic το γιόρτασε αγοράζοντας ένα κομψό Rolex GMT-Master II Sprite Oyster.
 Zlatan Ibrahimovic: To νέο ρολόι Rolex αξίας 60.000 ευρώ που μόλις απέκτησε δεν είναι για κοινούς θνητούς

Τι κι αν τον ερχόμενο Οκτώβριο θα «πατήσει» τα 40 χρόνια ζωής; Ο Zlatan Ibrahimovic συνεχίζει να κατακτά πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο. Ο Σουηδός επιθετικός κατάφερε φέτος να στείλει οκτώ φορές τη μπάλα στα δίχτυα ομάδων της Serie A στην Ιταλία, ενώ έδωσε και 3 ασίστ, οδηγώντας τη Μίλαν στην κορυφή του πρωταθλήματος έπειτα από έντεκα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Emma Stone: Η σταρ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, «Βληχή», πουλάει το παραθαλάσσιο σπίτι της

Μιλάμε φυσικά για ένα σπουδαίο επίτευγμα, το οποίο απαιτούσε και τον ανάλογο εορτασμό. Καλές οι παρελάσεις και οι πανηγυρισμοί με την ομάδα, όμως ο Zlatan ήθελε να κάνει κι ένα δώρο στον εαυτό του, έτσι ώστε να τον επιβραβεύσει για την φετινή του απόδοση. Και πού κατέληξε; Σε ένα ακόμη Rolex, μεγαλώνοντας κι άλλο την ήδη τεράστια συλλογή του.

Ο ποδοσφαιριστής λατρεύει τα ακριβά ρολόγια και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στις εμφανίσεις του. Σε μία από τις τελευταίες, λοιπόν, τον είδαμε να φορά στον καρπό του χεριού του ένα κομψό Rolex GMT-Master II Sprite Oyster αξίας 60.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ρολόι χειρός τραβάει αμέσως τα βλέμματα, με την εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Διαθέτει μαύρο και πράσινο χρώμα στη στεφάνη από Cerachrom, παράθυρο της ημερομηνίας με φακό Cyclops, βιδωτή κορώνα με προστατευτικά και μπρασελέ Oyster με σύστημα ρύθμισης EasyLink στο κούμπωμα.

To καντράν του νέου Rolex GMT-Master II Sprite μοιάζει αρκετά με τα καντράν των προηγούμενων μοντέλων GMT-Master II, με τη διαφορά όμως πως εδώ ο δείκτης διαθέτει πράσινο χρώμα. Ο Zlatan φαίνεται πως δεν δίστασε στιγμή για την αγορά του, σε μια τιμή που για τους περισσότερους είναι απλησίαστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ