Εξαγορά Twitter: Ο Elon Musk αποσύρεται, ο ράπερ Snoop Dogg μπαίνει στην κούρσα - Ή μήπως όχι;

Μετά το ναυάγιο της εξαγοράς τους Twitter από τον Elon Musk αντί 44 δις. δολαρίων, ο διάσημος ράπερ Snoop Dogg φαίνεται να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με πρόσφατη ανάρτησή του. Ωστόσο καθώς η περιουσία του δεν συγκρίνεται με εκείνη του Musk, πολλοί υποθέτουν ότι πρόκειται για πλάκα.
Εξαγορά Twitter: Ο Elon Musk αποσύρεται, ο ράπερ Snoop Dogg μπαίνει στην κούρσα - Ή μήπως όχι;

Ο διάσημος ράπερ Snoop Dogg ενδέχεται να εισέλθει στην κούρσα εξαγοράς του Twitter μετά την απόσυρση του Elon Musk από την πρόσφατη συμφωνία ύψους 44 δις. δολαρίων. Ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η σχεδιαζόμενη εξαγορά του κολοσσού των social media είναι «προσωρινά σε αναμονή» λόγω του αριθμού των ψεύτικων λογαριασμών.

Διαβάστε ακόμα: Έλον Μασκ - Η νομική ομάδα του Twitter με κατηγορεί για παραβίαση της συμφωνίας εμπιστευτικότητας

Ο διάσημος ράπερ άδραξε την ευκαιρία και φαίνεται να θέτει υποψηφιότητα ως ο επόμενος ιδιοκτήτης Twitter, καθώς σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε: «Μπορεί να χρειαστεί να αγοράσω το Twitter τώρα».

Ο Snoop Dogg παρουσίασε μάλιστα το όραμά του για την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης του διοικητικού συμβουλίου, της προσφοράς ενός επαληθευμένου λογαριασμού σε όλους και, τέλος, της παροχής δωρεάν internet στα αεροπλάνα.

«Θα αντικαταστήσω το διοικητικό συμβούλιο με τον Jimmy από τον Fish Fry, τον Tommy Chung και τον τύπο με την αλογοουρά στο CNBC», έγραψε για να προσθέσει: «Πρώτη γραμμή επιχειρήσεων. Δωρεάν internet στα αεροπλάνα!!! 29 δολάρια για 1 ώρα είναι απάτη».

Ο Elon Musk μάλιστα απάντησε στις αναρτήσεις του ράπερ με δύο φλεγόμενα emoji, προκαλώντας το σχόλιο του ράπερ: «Φέρε εσύ τη φωτιά κι εγώ θα φέρω τον καπνό».

Φυσικά η περιουσία των 150 εκατ. δολαρίων του ράπερ δεν συγκρίνεται με την περιουσία του Musk ύψους 230 δισ. δολαρίων. Αν και τα σχόλια του ράπερ περί αγοράς του Twitter ήταν μάλλον αστείο, ο ίδιος έχει την εμπειρία διεύθυνσης μιας εταιρείας, καθώς πρόσφατα αγόρασε την Death Row Records.

Ο Snoop Dogg είχε δηλώσει τότε: «Είμαι ενθουσιασμένος και εκτιμώ την ευκαιρία να αποκτήσω την εμβληματική και πολιτιστικά σημαντική φίρμα Death Row Records, η οποία έχει τεράστια ανεκμετάλλευτη μελλοντική αξία. Αισθάνομαι υπέροχα που έχω την ιδιοκτησία της δισκογραφικής στην οποία ήμουν μέλος στην αρχή της καριέρας μου και ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη».

Φαίνεται επίσης ότι ο Snoop σκέφτεται σοβαρά την αλλαγή της ετικέτας, και εστιάζει στο τελικό αποτέλεσμα της εταιρείας για να το πραγματοποιήσει. Ο ράπερ ισχυρίζεται ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αρπάξει όλη τη μουσική «από αυτές τις πλατφόρμες που είναι παραδοσιακά γνωστές στον κόσμο επειδή αυτές οι πλατφόρμες δεν πληρώνουν».

Μένει να δούμε αν όντως σκέφτεται σοβαρά την εξαγορά του Twitter ή απλά τρολάρει τον Elon Musk.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ