Η μπάλα μπάσκετ της Prada βρίσκει πάντα το καλάθι. Δεν εξηγείται αλλιώς η τιμή της

Έχοντας κάνει μια εμφανή στροφή σε πιο casual ύφος, η Prada λανσάρει παράλληλα με τα ρούχα και μια σειρά σπορ αξεσουάρ, που πολλές φορές ξεπερνούν την έννοια της πολυτέλειας και αγγίζουν εκείνη της υπερβολής. Η μπάλα μπάσκετ των 775 δολαρίων που παρουσίασε πρόσφατα είναι η απόδειξη.
Η μπάλα μπάσκετ της Prada βρίσκει πάντα το καλάθι. Δεν εξηγείται αλλιώς η τιμή της

Τα μεγάλα brands της μόδας κάνουν τον τελευταίο καιρό μια μεγάλη στροφή. Είτε συνάπτοντας συνεργασίες με άλλες φίρμες είτε δημιουργώντας οι ίδιες νέες πιο casual σειρές, αποποιούνται το προσωπείο του πολυτελούς οίκου μόδας προσεγγίζοντας μια athleisure πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα: Louis Vuitton x Nike Air Force 1 - Στο σφυρί του Sotheby's τα sneakers της χρονιάς

Η Prada είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που παρουσίασε τη νέα της συλλογή από ανακυκλωμένο πλαστικό σε συνεργασία με την Adidas, η οποία περιλαμβάνει από φόρμες και φούτερ μέχρι sneakers και καπέλα σε σπορ ύφος.

Εικόνα

Στο ίδiο πλαίσιο, η ιταλική φίρμα κυκλοφόρησε πρόσφατα μια μπάλα μπάσκετ πολυτελείας . Έχοντας τη χαρακτηριστική μαύρη απόχρωση της Prada με λευκές τις χαρακτηριστικές ρίγες που έχουν οι τυπικές μπάλες μπάσκετ, διαθέτει το χαρακτηριστικό τριγωνικό λογότυπο της Prada και μια θήκη - ιμάντα μεταφοράς κατασκευασμένη από μαύρο δέρμα Saffiano και μεταλλικές αγκράφες Prada.

Εικόνα

Φυσικά δεν μιλάμε για ένα αξεσουάρ που θα εμφάνιζε κανείς στο τσιμεντένιο γηπεδάκι της γειτονιάς. Η μπάλα έχει σχεδιαστεί ως συλλεκτικό αντικείμενο, ωστόσο, αυτό δεν αποκλείει και την αθλητική της χρήση.

Πριν ωστόσο αποφασίσει κανείς ότι είναι καλή ιδέα να σουτάρει τρίποντα με τη μαύρη αυτή στρογγυλή θεότητα, θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι κοστίζει 775 δολάρια και είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Prada. Δωρεάν αποστολή και επιστροφές είναι επίσης διαθέσιμες για το προϊόν, εάν τελικά αποφασίσετε ότι το μπάσκετ δεν είναι η κλίση σας, ή ότι μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας με πολύ, πάρα πολύ μικρότερο budget.