BRABUS 800 Adventure XLP SuperblacK: Το off road κτήνος των 800 ίππων και των 700.000 ευρώ

Μια εξαιρετικά ανθεκτική Mercedes-AMG G 63 είναι το νέο «τερατούργημα» της BRABUS με το κωδικό όνομα 800 Adventure XLP Superblack. Με ισχύ με 800 ίππων και «φορτωμένο» με όλα όσα απαιτεί η κίνηση εκτός δρόμου, το θηριώδες pick up εξισορροπεί εύκολα την πολυτέλεια και την περιπέτεια.
BRABUS 800 Adventure XLP SuperblacK: Το off road κτήνος των 800 ίππων και των 700.000 ευρώ

Στον κόσμο των επίσημων μετατροπών πολυτελών αυτοκινήτων, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κατασκευή της BRABUS. Για περισσότερα από 40 χρόνια η γερμανική φίρμα έχει αναπτύξει μια σειρά υπερμετατροπών σε μοντέλα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία και τους τραπεζικούς λογαριασμούς των εύπορων πελατών της σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Η 2η exclusive Rolls-Royce Boat Tail των 28 εκατ. δολαρίων έρχεται το Μάιο

Αν και ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά των project είναι η -πάντα καλόγουστη- πολυτέλεια, η BRABUS είναι επίσης γνωστή για τις στιβαρές και επιθετικές κατασκευές της. Και μολονότι διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από «σκληρά» οχήματα πολυτελείας, όλα φαίνονται «γατάκια» στη σύγκριση με το νεότερο μοντέλο της BRABUS: το 800 Adventure XLP Superblack.

Εικόνα

Από όλα τα αυτοκίνητα της φίρμας που θα μπορούσατε να πάρετε εκτός δρόμου χωρίς να νιώθετε ότι διαπράττετε κακοποίηση αυτοκινήτου, το 800 Adventure XLP Superblack είναι το καταλληλότερο. Για το θηριώδες pickup, οι σχεδιαστές της BRABUS βασίστηκαν στην ήδη εντυπωσιακή Mercedes-AMG G 63, γεγονός που σημαίνει ότι το 800 XLP εξισορροπεί εύκολα την πολυτέλεια και την περιπέτεια εκτός δρόμου.

Επιπλέον, οι μπροστινοί και πίσω άξονες, το μπροστινό βίντζι βαρέως τύπου, η τεράστια σχάρα οροφής με προβολείς και ανθρακονημάτινο «ανεμικό εκτροπέα» και οι σφυρηλατημένες ζάντες Monoblock HD 22 ιντσών, προσφέρουν όλες τις δυνατότητες που πρέπει να έχει ένα σοβαρό όχημα για απροβλημάτιστη κίνηση εκτός δρόμου.

Εικόνα

Από την άλλη, όσοι δεν ενδιαφέρονται τόσο για τις διαδρομές σε κακοτράχαλους χωματόδρομους μπορούν να απολαύσουν τον διπλό υπερτροφοδοτούμενο 4.0L V8 κινητήρα του, ο οποίος έχει σταθερή απόδοση 800 HP, 737 lb-ft ροπής και εντυπωσιακό χρόνο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα.

Εικόνα

Από σχεδιαστική άποψη, το XLP Superblack διατηρεί όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά των κατασκευών BRABUS που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Το εξωτερικό του έχει ένα κομψό φινίρισμα Obsidian Black Metallic με πινελιές από ανθρακονήματα σε όλους τους χώρους. Ειδικότερα, τα διακοσμητικά της εξάτμισης από ανθρακονήματα, με ενσωματωμένο φως εκκίνησης είναι μια ιδιαίτερα στυλιζαρισμένη και ευπρόσδεκτη προσθήκη.

Εικόνα

Η μαύρη αύρα του 800 Adventure συνεχίζεται στο υπερπολυτελές εσωτερικό του, το οποίο διαθέτει ειδικά καπιτονέ δερμάτινα καθίσματα, διακοσμητικά στοιχεία από ανθρακονήματα και ανάγλυφο φινίρισμα «77» παντού, επεξεργασία που αποτελεί «κληρονομιά» της BRABUS. Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν πάνω από 206 στοιχεία πιλοτηρίου που διαθέτουν το σήμα κατατεθέν Shadow Chrome της BRABUS, για επιπλέον πόντους στυλ.

Συνολικά, το εντυπωσιακό pickup αποτελεί την επιτομή της εκπληκτικής προσοχής στη λεπτομέρεια που οδήγησε την BRABUS να γίνει ένας από τους καλύτερους μετατροπείς στον πλανήτη. Το BRABUS 800 Adventure XLP Superblack διατίθεται στα 726.260 ευρώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες και παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της BRABUS, εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ