Nobu Hotel and Restaurant Santorini: Ανοίγει την άνοιξη το πρώτο ξενοδοχείο του Robert De Niro στην Ελλάδα

Το Nobu, η αλυσίδα πολυτελών εστιατορίων και ξενοδοχείων του ηθοποιού Robert De Niro και του διάσημου Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa, έρχεται την άνοιξη στη Σαντορίνη. Θα είναι το πρώτο boutique hotel και εστιατόριο στην Ελλάδα, και ένα από τα πολλά project που έχει σε εξέλιξη το brand στην Ευρώπη.
Nobu Hotel and Restaurant Santorini: Ανοίγει την άνοιξη το πρώτο ξενοδοχείο του Robert De Niro στην Ελλάδα

Το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας Nobu, συνιδιοκτησίας του ηθοποιού Robert De Niro και του διάσημου Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει την άνοιξη, στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, στην καρδιά του Αιγαίου. Σηματοδοτεί το 10ο ξενοδοχείο Nobu στην Ευρώπη, με νέα project στη Ρώμη, το Σαν Σεμπαστιάν και το Αμβούργο επίσης στα σκαριά.

Διαβάστε ακόμα: Το κάστρο της ταινίας «Ο Νονός» αναζητά νέο Κορλεόνε με 6,8 εκατ. δολάρια

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Nobu Hotel and Restaurant Santorini θα περιλαμβάνει ένα boutique ξενοδοχείο και ένα επώνυμο εστιατόριο Nobu που θα σερβίρει την αναμενόμενη ιαπωνική-περουβιανή fusion κουζίνα. Σε μια γραφική κορυφή της Καλντέρας στο Ημεροβίγλι, στη βορειοανατολική ακτή του νησιού, το πολυτελές ξενοδοχείο θα διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο σπα και γυμναστήριο, μαζί με μια πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων που πλαισιώνεται από μια πλειάδα πολυτελείς βίλες με πισίνα.

Εικόνα
Το Nobu Hotel and Restaurant Santorini βρίσκεται στο μονοπάτι Οίας-Φηρών στην κορυφή της Καλντέρας (Πηγή: Nobu)

Η τοποθεσία φυσικά κάνει τη διαφορά. Εκτός από τη θέα στην Καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος, το Nobu απέχει 10 λεπτά οδικώς από τη γοητευτική Οία και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα κοσμοπολίτικα Φηρά. Στην πραγματικότητα, βρίσκεται στο φημισμένο μονοπάτι πεζοπορίας Οίας-Φηρών που εκτείνεται μεταξύ των δύο οικισμών.

Συνιδιοκτησία των Nobu Matsuhisa, Robert De Niro και Meir Teper, ο όμιλος Nobu άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο το ’94. Το λαμπερό κοινό της Νέας Υόρκης το λάτρεψε κι έγινε γρήγορα το αγαπημένο των A-Listers και των σταρ του Χόλιγουντ. Σήμερα, υπάρχουν περίπου 50 εστιατόρια Nobu σε όλο τον κόσμο. Η φίρμα καταπιάστηκε με τον τομέα της φιλοξενίας στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ανοίγοντας το πρώτο της boutique ξενοδοχείο-in-a-hotel στο Caesars Palace το 2013. Η Σαντορίνη σηματοδοτεί το 26ο ξενοδοχείο για το brand.

«Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο με τη σπάνια ομορφιά της, φημισμένη για τη χαρακτηριστική κουζίνα της, την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με φόντο απότομους βράχους και τα δραματικά ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό», δήλωσε ο CEO της Nobu Hospitality, Trevor Horwell. «Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής του Nobu σε αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό».

Λεπτομέρειες σχετικά με τα δωμάτια και τις τιμές θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα με μια επίσκεψη στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του Nobu Santorini εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ