Inter x Moncler: Η νέα capsule χειμερινή συλλογή ρούχων της Moncler για την Inter

Σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου ποδόσφαιρο και μόδα δεν ταυτίζονται τόσο πολύ όσο στην Ιταλία. Επιβεβαιώνοντας αυτόν τον κανόνα δύο κορυφαίοι στο είδος τους «παίκτες» μόλις έσφιξαν τα χέρια σε μια σύμπραξη επιδόσεων και στυλ. Για τα επόμενα τρία χρόνια η Inter Milano θα φοράει την ειδικά σχεδιασμένη για την ομάδα capsule συλλογή της Moncler.
Inter x Moncler: Η νέα capsule χειμερινή συλλογή ρούχων της Moncler για την Inter

Δημιουργικότητα και καινοτομία θα μπορούσαν να είναι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία των ρούχων της Moncler. Από την άλλη πλευρά μια κορυφαία ιταλική ομάδα σαν την Inter δεν θα μπορούσε να μην έχει στο DNA της τη μόδα, στο ίδιο ίσως επίπεδο με το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα: North Face και Gucci ενώνουν πάλι δυνάμεις για να κατακτήσουν τα χιονοδρομικά

Φαίνεται λοιπόν πως οι δρόμοι των δύο ομίλων συνέκλιναν σ' αυτό το κοινό σημείο, επαφή που επισφραγίστηκε με μια τριετή συνεργασία. Δημιουργώντας άλλη μια σύνδεση μεταξύ αθλητισμού και μόδας στο Μιλάνο, η Moncler αναλαμβάνει πλέον το ρόλο του αποκλειστικού προμηθευτή επίσημων ενδυμάτων της Inter.

Εικόνα
Πηγή: Paolo Pellegrin/Inter Milano

Ως εκ τούτου, το ποδόσφαιρο γίνεται για πρώτη φορά μέρος του σύμπαντος Moncler. Από την άλλη, η σύζευξη της φίρμας με τον βασιλιά των σπορ, ήταν ίσως θέμα χρόνου, καθώς ο συνδυασμός επιδόσεων και στυλ ήταν ανέκαθεν βασικό συστατικό στις συλλογές της Moncler

Εικόνα
Πηγή: Moncler

Η συνεργασία, στην οποία, εκτός από τους παίκτες, συμμετέχει και ο προπονητής Simone Inzaghi και όλη η διοικητική ομάδα, καλύπτει επίσημο και outwear ρουχισμό, με το γνωστό χαλαρό στυλ της Moncler που συνηθίζει να ενισχύει τη λειτουργικότητα των ρούχων χωρίς να θυσιάζει τη γοητεία των λεπτομερειών.

Εικόνα
Πηγή: Paolo Pellegrin/Inter Milano

Οι αστέρες της Inter Hakan Çalhanoğlu, Joaquin Correa, Denzel Dumfries, Edin Džeko, Lautaro Martinez και ο προπονητής Simone Inzaghi ανέλαβαν να παρουσιάσουν τη συλλογή στις ασπρόμαυρες λήψεις του φωτογράφου Paolo Pellegrin.

Εικόνα
Πηγή: Moncler

Η capsule συλλογή τόσο των παικτών όσο και των managers είναι στην ουσία η εξελιγμένη εκδοχή των κλασικών κομματιών στις χειμερινές συλλογές της Moncler, τα οποία έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Εικόνα
Πηγή: Paolo Pellegrin/Inter Milano

Τα εμβληματικά κομμάτια είναι αναγνωρίσιμα από τη συνύπαρξη των λογοτύπων Moncler και Inter, με το τυπικό σήμα «Feltrino» της Moncler τοποθετημένο στον αριστερό βραχίονα και το έμβλημα «IM» της Inter στο δεξί. Εκτός από τα ρούχα, μια σειρά από αξεσουάρ όπως σκουφάκια, φουλάρια και σακίδια ολοκληρώνουν τη συλλογή.

Η capsule συλλογή Inter x Moncler είναι διαθέσιμη από τις 7 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο moncler.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ