PlayStation 5 Gold Prime Edition από την Caviar: η κονσόλα των billionaires

Nτυμένο με 18k καθαρού χρυσού, τo PlayStation 5 Gold Prime Edition είναι η δεύτερη πιο ακριβή κονσόλα videogames στον κόσμο, κατάλληλη για μικρούς -ή μεγάλους- πρίγκιπες.
PlayStation 5 Gold Prime Edition από την Caviar: η κονσόλα των billionaires

Το PlayStation 5 κυκλοφόρησε πέρυσι και πριν ακόμη φτάσει στα καταστήματα η ζήτηση είχε ήδη εκτοξευτεί. Μία από τις εταιρείες που ανέλαβαν να πουλήσουν την νέα κονσόλα παιχνιδιών της Sony είναι και η Caviar, με μια σημαντική διαφορά. H Caviar δεν ασχολείται ούτε με τις εμπορικές εκδόσεις του PS5 ούτε φυσικά με τη μέση πελατεία του gaming ή των gadgets.

Διαβάστε ακόμα: Ο «Τιτανικός» της Lego με 9.090 «τουβλάκια» είναι το μεγαλύτερο σετ στα χρονικά

Όπως το συνηθίζει λοιπόν και με άλλα best sellers της τεχνολογίας , η Caviar κυκλοφόρησε μια χρυσή έκδοση της κονσόλας παιχνιδιών. Ονομάζεται PlayStation 5 Gold Prime Edition, και φυσικά είναι μέρος της συλλογής που περιλαμβάνει τις χρυσές παραλλαγές gadgets όπως το iPhone 13 Pro Max, το iPad Mini και τα AirPods Max.

Εικόνα
Το μοτίβο στη χρυσή επένδυση είναι εκπληκτική τεχνικής, ενώ το stand είναι κατασκευασμένο από έβενο (Πηγή: Caviar)

Το άπιαστο PS5 ντυμένο με 18k καθαρού χρυσού (συνολικά 20 κιλά) θα κυκλοφορήσει σε μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση –σε μόνο πέντε κομμάτια για την ακρίβεια. Το περίπλοκο μοτίβο στη χρυσή επένδυση είναι εκπληκτική τεχνικής, δίνοντας στο ήδη κομψό PS5 υπερπολυτελή αύρα, ενώ το stand της κονσόλας είναι κατασκευασμένο από έβενο υψηλής ποιότητας.

Εικόνα
Δερμάτινο κάλυμμα με περίτεχνο μοτίβο και χρυσός στα joysticks «ντύνουν» το  χειριστήριο DualSense (Πηγή: Caviar)

Για να ταιριάζει με την εμφάνιση της κονσόλας, το χειριστήριο DualSense έχει επίσης υποστεί το κατάλληλο λίφτινγκ. Διαθέτει απαλό γνήσιο μαύρο δερμάτινο κάλυμμα με περίτεχνα χαραγμένο, ενώ από τα χειριστήρια δεν λείπει ο χρυσός. Περιορίζεται ωστόσο στη μορφή επιθεμάτων στα joysticks με το λογότυπο Caviar να φιγουράρει στο κέντρο τους.

Εικόνα
Με τιμή 352.770 δολάρια, το PlayStation 5 Gold Prime Edition της Caviar θα διατεθεί σε 5 μόνο κομμάτια (Πηγή: Caviar)

Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ ολόκληρο το πακέτο κοστίζει 352.770 δολάρια, το φετινό PS5 της Caviar δεν είναι η πιο ακριβή κονσόλα παιχνιδιών στον πλανήτη. Έρχεται δεύτερο, καθώς πέρυσι η ίδια φίρμα λάνσαρε το PS5 Golden Rock Edition με τιμή που ξεπερνά τα 500.000 δολάρια. Από την άλλη, το PlayStation 5 Gold Prime Edition διεκδικεί άλλα πρωτεία: σύμφωνα πάντα με την Caviar, είναι η πιο αποκλειστική σειρά που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Δεδομένου ότι μόνο πέντε κομμάτια της συγκεκριμένης έκδοσης από μασίφ χρυσό θα είναι διαθέσιμα, η Caviar αποδεικνύεται αρκετά γενναιόδωρη καθώς λανσάρει ταυτόχρονα και μια οικονομικότερη επιχρυσωμένη έκδοση. Η επίστρωση χρυσού που χρησιμοποιείται σε αυτή είναι 24k και μόνο 99 μονάδες συνολικά θα είναι διαθέσιμες. Η –αρκετά πιο προσγειωμένη- τιμή τους αγγίζει τα 12.750 δολάρια. Περισσότερες λεπτομέρειες για «πλούσιο» gaming μπορείτε να βρείτε στο website της Caviar.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ