Spend It: Πολυτελής απόδραση σε ένα πρώην παλάτι

Spend It: Πολυτελής απόδραση σε ένα πρώην παλάτι

Ένα παλάτι 120 ετών στη Βουδαπέστη μεταμορφώθηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με δωμάτια για επισκέπτες που θέλουν να νιώσουν σαν βασιλείς!

Το «Matild Palace, στην Ουγγαρία χτίστηκε το 1902 για να φιλοξενήσει πολυτελείς κατοικίες πόλης σε ένα συγκρότημα που διέθετε επίσης μια μεγάλη γκάμα από καφέ, γκαλερί και καταστήματα. Πρόσφατα η «The Luxury Collection» της Marriot ανέλαβε να σχεδιάσει από την αρχή το παλιό ακίνητο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 11 δωμάτια και 19 σουίτες.

Εικόνα

Το ακίνητο χτίστηκε κατά την περίοδο της Belle Epoque και ήταν ιστορικό, καθώς διέθετε τους πρώτους ανελκυστήρες που υπήρξαν ποτέ στην Ουγγαρία...

Ο νέος σχεδιασμός στοχεύει να αναδείξει τα ιστορικά χαρακτηριστικά, ενώ την ίδια ώρα μετατρέπει το ξενοδοχείο στην τέλεια «έδρα» για τους σύγχρονους ταξιδιώτες,

Η σουίτα που ξεχωρίσαμε είναι η «Maria Klotild Royal Suite» με τιμή που ξεκινάει από τα 6.450 ευρώ τη βραδιά, είναι η πιο ακριβή σουίτα του ξενοδοχείου!

Εικόνα

Εναλλακτικά, υπάρχει και το «Loft Room» το οποίο βρίσκεται στην «σοφίτα» του ξενοδοχείου και προσφέρει μοναδική θέα σε όλη την πόλη. Η τιμή για το συγκεκριμένο δωμάτιο ανέρχεται σε 950 ευρώ τη βραδιά.

Εικόνα

Με πληροφορίες από το Business Insider.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ